środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pałka i maseczka. Jak rządzący kpią z Polaków

Łatwo nie jest walczyć z tą chorobą,samotność i Ból bardziej pogrąża człowieka,ale jak to napisała jedna z osób z tego forum...Ból sprawia,że jesteśmy silniejsi,łzy sprawiają,że jesteśmy odważniejsi,a złamane serce sprawia,że jesteśmy mądrzejsi...DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH:))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pałka i maseczka. Jak rządzący kpią z Polaków

Witam!
Jak by Pani chciała rzęsy za 100 zł proszę o kontakt na e-maila. Robię rzęsy metoda 1:1. e-mail: knn2@o2.pl

Polecam cukiernie w Białymstoku na Malmeda.Tylko ceny u Jacka to kosmos.A chemia się odbija tydzień. :)

rudy błazen z druhem

To ciesze się Omanio że się łapie :-) Mam nadzieje ze do 26 sierpnia bo w tym dniu odbędzie się to spotkanie nadal będzie się łapał i że przyjdzie popatrzeć jakim może być grzecznym pieskiem.

Szlak mnie trafia jak pisza ludzie, ktorzy nie pracowali za granica i wypisuja jak to sie polakow traktuje, ze spia w barakach i jak w dupe dostaja. Widac ze w dupie byliscie i gowno widzieliscie. Nie dziwie sie ze tak myslicie bo Polska to tepy narod, a co do tego BARDZO zacofany od np. zachodu.

A gosciu, ktory zalozyl ten temat sam przyznal ze wymyslil to z glowy i nigdzie nie wyjechal. A wy dalej piszecie swoje bzdety. Wiadomo ze nie wszedzie za granica jest tak dobrze. To jest moje zdanie.

podobno na tego co do tyłu chodzi a nie na malarię..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org