Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zrozumieć, co wynika z KOŃWENCJI stambulskiej |
Dlatego po masie złożymy pismo do Prezydenta Miasta aby pochylił się nad losem łomżyńskiego cyklisty. Dlatego też liczę na dużą frekwencję aby podpisów było jak najwięcej :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zrozumieć, co wynika z KOŃWENCJI stambulskiej |
U siebie też przyciemniałem u Wykowskiego. Polecam !
|
|
JA POLECAM FIRMĘ MEB-SAL http://mebsal.pl/ CO DO CENY MOŻNA SIĘ DOGADAĆ ALE SĄ PRZYZWOITE W PORÓWNANIU DO WYKONANIA... ZDJĘCIA NA STRONIE TO WŁAŚNIE ICH WYKONANIE... MIESZCZĄ SIĘ NA ZOSINIE :)
|
|
Mam do sprzedania samochód na norweskich numerach rejestracyjnych. Ford Focus C-Max 2004r. Do obejrzenia w Łomży. POLSKA CENA! Zdjęcia na maila: zespolfelixik@wp.pl nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
szczególnie sosy - bardzo dobre własnej roboty, no i dużo mięsa. Zawsze jak mam ochotę na kebab to jadę do Zambrowa. Szkoda,że w natłoku "budek" w naszym mieście nikt nie pokusił się o odrobinę wysiłku i nie postawił na jakość.... Nie wiem ile dokładnie może być u nas barów z kebabem,ale we wszystkich jest jednakowy i tak samo spartaczony. Ostatnio w Sopocie jadłem u kilku "Turków", ale jednak najlepszy to King Kebab, bardzo dobre mięso wołowo-baranie,maniam....
|
|
Przed chwila rozmawialm z "Podlasie -Ekspres" staraja sie o licencje i moze bedzie od wrzesnia!!!!!!!!!No... wiec jedyne wyjscie jak ktos ma malego busa! Ełk Żak - Ekspres tez do dworca zachodniego!!!!!!!!! do MODLINA ABSOLUTNIE NIE!!!!!!!!!!!!!Wiec lomzyniakom pozostaje tylko sie dogadac i dojechach lub przyjechac za male pieniadze , jesli jest 2,3 osoby. _-------------Innego wyjscia nie ma!!!!!!!!!!!!!!! rudy błazen z druhem
|
|
Ja mam forda i nie narzekam. Co prawda benzyna, ale nigdy za naprawe tyle kasy nie płaciłam.
|
|
Zajmuje się naprawą motorów 508961559
|
|
Ja znam to moja żona
|
|
Uprzejmie Prosze wedkarzy i wszystkich wypoczywajacych nad Narwia ,w lesie zabierajmy swoje smieci ,puszki po przynetach, kukurydzy,puste opakowania po fajkach,butelki . Moze jeszcze wrocisz kiedys w to miejsce ,bedzie milo jesli bedzie czyste . Przypominam amatorom ognisk ,ze wolno zozpalac tylko w wyznaczonych miejscach. Galezi w lesie tez niewolno zbierac ,bo to nietwoja wlasnosc, nadwt w Lasach Panstwowych,lamac mlodych drzew .Prosze dbajmy o Nature
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |