Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To Nieodpowiedzialni dowódcy, politykierzy, skazali miasto i ludność na katastrofę. |
karny ........za nie wylogowanie z forum :D usuńcie TOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To Nieodpowiedzialni dowódcy, politykierzy, skazali miasto i ludność na katastrofę. |
Zakładając temat wiedziałam,że pojawią się niemiłe komentarze.Ale jest i mnóstwo ludzi,którzy nie komentują,a robią co trzeba. Często spotykam się z zarzutami,dlaczego pomagam zwierzętom,a nie ludziom.Każdy robi,co uważa za słuszne.Nie chwalę się komu pomogłam.Sama mam dzieci i również ich los nie jest mi obojętny.Nieprawda,że więcej się mówi o pomocy dla zwierząt.Wbrew pozorom jest mało ludzi pomagającym zwierzętom.W naszym schronisku praktycznie nie ma wolontariuszy. W tej chwili jest sporo szczeniaków.Upał je wykańcza,chorują,zarażają się jedne od drugich.Pilnie potrzebują domów. Wystawienie miski z wodą nie jest wielkim wysiłkiem,a może jakiemuś zwierzęciu uratować życie.
|
|
Re: To Nieodpowiedzialni dowódcy, politykierzy, skazali miasto i ludność na katastrofę. |
Przykro mi, że jest Pan tak nieszczęsliwym człowiekiem, bez pasji i ambicji. Cóż, na świat się Pan nie prosił, a gdzie była Pana matka, kiedy ulica Pana wychowywała. Pewnie też edukowała innych, biedne dzieci wykształconych matek.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
oj brak niektórym kultury ;( no cóż ...
|
|
Ja26 a co Ty spedzasz Szeroko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |