niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku?

798745184 gościu zna się na robocie może aż tak tani nie jest ale robi dobrze i z gwarancjo przede wszystkim. polecam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku?

Do Roberta? Umarłam. To jak jest podobny z wyglądu to i wiekiem na pewno i ma rodzinę, tak jak Robert. Weź, ile ty masz lat? 13? Ze stoisz, gapisz się na faceta jak ta lala i uprawiasz jakieś podśmiechujki i obczajki z koleżankami? Jakie to jest żałosne. I dont want to live on this planet anymore.

Re: czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku?

ale masakra.

No tak ale co jak zda na karte i jezdzi po raz pierwszy po ulicy skuterem to co ma na pola jechac to sie nigdy nie przyzwyczai do roznych sytuacji.

Nikt nie zacznie robić zadym bo strach i paraliż nie pozwala im na to. Szef to przecież trener boksu i mma (walki w klatkach dla mniej zorientowanych). Miejscowi to wiedzą a okolica się dowiaduje tzw. pocztą pantoflową i puszczają kleksa zanim coś zaczną kombinować.

Hej mam pytanie do Was gdzie w Łomży są jakieś inne sklepy z odzieżą męską (koszule, garnitury itd.) poza sklepami na ul. Dwornej i Farnej ? Z góry dzięki za podpowiedz ;)

Treść jest ukryta

Tak myślałem,że to o ptaki chodzi.
Gorzej, że straszą też wszystkie okoliczne psy.
Takie dzięki sprawiają im ból.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org