Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku? |
798745184 gościu zna się na robocie może aż tak tani nie jest ale robi dobrze i z gwarancjo przede wszystkim. polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku? |
Do Roberta? Umarłam. To jak jest podobny z wyglądu to i wiekiem na pewno i ma rodzinę, tak jak Robert. Weź, ile ty masz lat? 13? Ze stoisz, gapisz się na faceta jak ta lala i uprawiasz jakieś podśmiechujki i obczajki z koleżankami? Jakie to jest żałosne. I dont want to live on this planet anymore.
|
|
Re: czy PZPR-pis i kościół smoleńsko-toruński unieważni tak jak ślub - dzieci z tego związku? |
ale masakra.
|
|
No tak ale co jak zda na karte i jezdzi po raz pierwszy po ulicy skuterem to co ma na pola jechac to sie nigdy nie przyzwyczai do roznych sytuacji.
|
|
Nikt nie zacznie robić zadym bo strach i paraliż nie pozwala im na to. Szef to przecież trener boksu i mma (walki w klatkach dla mniej zorientowanych). Miejscowi to wiedzą a okolica się dowiaduje tzw. pocztą pantoflową i puszczają kleksa zanim coś zaczną kombinować.
|
|
Hej mam pytanie do Was gdzie w Łomży są jakieś inne sklepy z odzieżą męską (koszule, garnitury itd.) poza sklepami na ul. Dwornej i Farnej ? Z góry dzięki za podpowiedz ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak myślałem,że to o ptaki chodzi. Gorzej, że straszą też wszystkie okoliczne psy. Takie dzięki sprawiają im ból.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |