Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co te totalne pierdziele obecnie zaczynają manipulować młodymi Polakami? |
Po samej pisowni już można wywnioskować, że pewnie BLM,BKL albo BGR - oznaka brak wykształcenia czy wybuchy złości to typowe cechy dla ludzi ze wsi :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co te totalne pierdziele obecnie zaczynają manipulować młodymi Polakami? |
|
po 1 to nie ja zakładałem temat tylko ktoś z mojego konta a po drugie wszystko co tu piszecie to ktoś się wbił na moje konto ;/ więc ten temat tak naprawde nieistaniał ;/
|
|
Jeżdżąc nigdy nie zwracam uwagi na tablicę samochodu...tylko na jego markę i właściciela...:))
|
|
powiedzcie mi jak tu wrzucić plik za zdjęciem to wrzucę pare zdjęć jak w łomży parkują BL i BI bo mam niemałą galerię specjalnie na tę okoliczność, bo kilka razy czytałem na forum że ludzie z Łomży mieli właśnie o to pretensje do ludzi ze wsi
|
|
na fortach w Piątnicy :P
|
|
witam posiadam numer kontaktowy do tej osoby prosze o meila z kim mam przyjemnosc tam ewentualnie wysle wiadomosc z numerem Pozdrawiam
|
|
tak mam za to kryształową kulę i wiem wszystko
|
|
dzięki, w sumie tak też myślałem, ale potrzebowałem jeszcze jednego podobnego głosu:) facmen
|
|
a jednak jest reakcja na post km:)
|
|
a nie przyszło Ci do tego pustego silosa,że może brak im jeszcze doświadczenia na ulicach?czep się lepiej parkujących jak u siebie pod stodołą! co do biedronek :skoro jest taki parking,to się tak parkuje,nie nasza wina,że pod samymi drzwiami też jest miejsce parkingowe.wolę tam stanąć(bo umiem)niż szukać miejsca z 5m luzu,choć 30m dalej. jak ktoś umie jeździć to se poradzi,niezależnie od tablic,miasta,czy państwa w którym się porusza. pozdrawiam BKL,BLM,BGR chociaż........ ...
|
|
Temat bez dna ostatnio.Wiecie tablice nie maja wiele do rzeczy ale fakt na obcych blachach zawsze gorzej się jeździ w danym mieście zwłaszcza małym mieście takim jak Łomża. A mianowicie każdy kiedyś jak pojechał do warszawy, gdańska , poznania itp pewnie zaobserwował fakt że kilka lat temu w takich miastach trąbiono na ludzi z obcymi tablicami bez względu na to czy dobrze ktoś jechał czy tez nie, a teraz ta plaga przeniosła się do małych miast gdzie każdy myśli ze np. przysłowiowy krawaciarz mi nie podskoczy bo jestem u siebie i tu następuje błąd o tuż teraz wiele firm osób prywatnych ma samochody rejestrowane w innych miejscowościach i już tłumacze dla czego tańsze ubezpieczenie lizing miejsce zameldowania itp. Powiem szczerze że w dużych miastach dawno temu doszli że tablice to nie wszystko, lecz kultura osobista kierowcy i samych w sobie ludzi, a to że jeździć wiele osób nie umie to tylko dla tego ze większości załatwili se te prawka lub mieli szczęście na egzaminie ewentualnie są niedzielnymi kierowcami (chyba wiecie o co chodzi) ,bo żeby przyszło niektórym zdać po dziesięć razy jak to ma miejsce w dużym mieście to by się nauczyli jeździć i szanować innych na drodze.takie jest moje zdanie na ten temat bez względu na tablice trochę kultury.
|
|
Temat bez dna ostatnio.Wiecie tablice nie maja wiele do rzeczy ale fakt na obcych blachach zawsze gorzej się jeździ w danym mieście zwłaszcza małym mieście takim jak Łomża. A mianowicie każdy kiedyś jak pojechał do warszawy, gdańska , poznania itp pewnie zaobserwował fakt że kilka lat temu w takich miastach trąbiono na ludzi z obcymi tablicami bez względu na to czy dobrze ktoś jechał czy tez nie, a teraz ta plaga przeniosła się do małych miast gdzie każdy myśli ze np. przysłowiowy krawaciarz mi nie podskoczy bo jestem u siebie i tu następuje błąd o tuż teraz wiele firm osób prywatnych ma samochody rejestrowane w innych miejscowościach i już tłumacze dla czego tańsze ubezpieczenie lizing miejsce zameldowania itp. Powiem szczerze że w dużych miastach dawno temu doszli że tablice to nie wszystko, lecz kultura osobista kierowcy i samych w sobie ludzi, a to że jeździć wiele osób nie umie to tylko dla tego ze większości załatwili se te prawka lub mieli szczęście na egzaminie ewentualnie są niedzielnymi kierowcami (chyba wiecie o co chodzi) ,bo żeby przyszło niektórym zdać po dziesięć razy jak to ma miejsce w dużym mieście to by się nauczyli jeździć i szanować innych na drodze.takie jest moje zdanie na ten temat bez względu na tablice trochę kultury.
|
|
i tyle w temacie
|
|
Jest to płyta do PS2. Konsola piratów nie czyta. Nie wiem jak można zrobić kopię płyty, taką którą by odczytała konsola.
|
|
Orlen w Piątnicy jest ok. ;)
|
|
Dzisiaj zamierzam kupić benzynę do kosiarki spalinowej... jeśli to samo w Piątnicy będzie to inspekcja handlowa jak nic tam zawita...
|
|
No właśnie widzę, że ktoś po za obrażaniem interesuje się tym :) PS: Narzekacie sami na drogi w Polsce, a jak ktoś chce zacząć działać to od razu go gasicie, wyzywacie od różnych... Może i ma lepszy samochód, ale przez Was przemawia taka zazdrość, że ......
|
|
I Cie to nic nie obchodzi tankuje ile chce i jezdzi ile chce
|
|
Warszawiacy to tez kozaki sa jak jezdza w Warszawie a jak przyjada do Łomży do pod prad na rado wjezdzaja
|
|
Nam nie pozostaje nic innego jak tylko to: http://allegro.pl/karny-kut-s-200-szt-zle-parkowanie-czeki-gratis-i2476310211.html
|
|
Poszukuje serwisu elektronarzędzi a konkretnie elektrycznych pił łańcuchowych. Mam Flore Dekatech silnik chodzi - problem z zębatkami. Demart odpada nie prowadzą serwisu tej firmy. z góry dzieki za info.
|
|
moja dziewczyna uwielbia chodzić po ciucholandach, szczególnie upodobała sobie maskaradę bo to duży sklep. Twierdzi że za nieduże pieniądze może ubrać się orginalnie i to prawda bo wygląda super.Zastanawiam się tylko jaka będzie przyszłość sklepów z nową markową odzieżą kiedy dookoła ciucholandy
|
|
To potanczcie taniec Słońca zeby nam siwecilo w trakcie remontow, a nie tylko deszcze i deszcze padaja :). Wtedy blota nie bedzie
|
|
W Pampelunie na Półwyspie Iberyjskim,a konkretnie w Hiszpani,jak nie wiesz gdzie znajduje się ten półwysep.
|
|
Ma chłop posłuch jak cholera:):):) km na PREZYDENTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jejku ludzie jak można oceniać kogoś na podstawie koloru włosów,pochodzenia czy na jakich blachach ma samochód?Jak ktoś tak robi to daje świadectwo swojego niedorozwoju emocjonalno-intelektualnego.Ku..wa co to za dziwaczna moda nastała w tym mieście BL,BLM,BKL?Co to ma być?
|
|
odstąpię salę weselną termin 18 sierpień 2012
|
|
SDI chłopie, dla twojego silnika nie ma lepszy gorszy.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |