Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A w Warszawie kierowcy autobusów jeżdżą na haju. |
Tak się składa że samochód jezdzi i to bez problemu.jest w dobrym stanie.ma małe ślady rdzy.jak na ten rok wygląda bardzo dobrze.kolor bordowy ciemny metalik a cena 2200 do małej negocjacji.TEN KTO NIE JEST ZAINTERESOWANY NIECH SIĘ NIE WYPOWIADA!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A w Warszawie kierowcy autobusów jeżdżą na haju. |
Hej.. Czy u Was też występuję ten sam problem z tą siecią co u mnie ?? U moim telefonie pokazuje się komunikat REJESTRACJA KARTY SIM NIE POWIODŁA SIĘ... Przełożona karta została do drugiego telefonu i to samo... Co się dzieje???
|
|
na odzież nie ma dofinansowania.
|
|
Ja to bym po takim ,co zwierze przejedzie i nie pomorze to bym z wielka przyjemnościa po nim przejechała samochodem.. Niektórzy ludzie to niezłe bydlaki
|
|
Adamek ja tez mam Orange i tez nie dziala od rana,takze to raczej chyba cos w sieci.
|
|
Nie dość, że śmieszny to jeszcze mocno zakompleksiony...
|
|
Witam W sytuacji, gdzie w innych miastach buduje się bypassy, by odciążać węzły o dużym natężeniu ruchu (przykład - Hetmańska w B-stoku) ktoś funduje nam zakaz zawracania na Piłsudskiego na wysokości Staffa. Później ŁSM w trosce o coś stawia betoniaki w uliczce równoległej. Wszyscy wyjeżdżający z Konstytucji i Małachowskiego by móc jechać w stronę Legionów też muszą wpakowywać się na rondo na kilka minut. Oprócz straty czasu ich i innych, to produkcja kilku dodatkowych ton zanieczyszczeń z kopcących wydechów. Czy może ktoś podpowiedzieć jak załatwić sprawę likwidacji tego zakazu zawracania? Dodam, że wielu, wielu moich znajomych jest również przekonanych o bezsensowności takiej organizacji ruchu. Pozdrawiam
|
|
Ludzie wypłatę to dostajecie w Łomży i chcecie by ona była jak najlepsza. Czytam te forum i widzę tu za drogo kup na allegro lub mały wybór Róbcie zakupy w Łomży a nie jeździjcie gdzie indziej
|
|
Na ostatnim posiedzeniu Rady Miasta, jeden z radnych o to interpelował- nie pamiętam nazwiska ale taki młody
|
|
Maniuszek zdjecia ?? ja np. wole na "zywca" .Powiedzialam ,nie jestem oszustka - chce uczciwa cene . urbi et orbi !
|
|
OjciecR - masz racje! moze wreszcie PADLBY MIT BLM!!!!!!!!!! A DURNIE I PRZYGLUPY To BL!!!!!!!!!!!!!
|
|
Jakiego masz firefoxa. 13.0.1?
|
|
Treść jest ukryta
|