Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy większośc duchownych ma problemy natury psychicznej. |
Sprzątanie sprzątaniu nierówne. Zależy, czy chcesz zrobić to jednorazowo (generalne sprzątanie z myciem okien), czy chcesz pracować na stałe raz w tygodniu. Kilka lat temu płaciłam pewnej pani 80 zł za cosobotnie sprzątanie 2 pięter. Nie mówimy o "odgruzowywaniu", tylko o sprzątaniu, nazwijmy to "lajtowym", bez czyszczenia piekarnika, etc. Zajmowało jej to ok. 6 godzin. To była stawka określona przez nią. Jeśli dochodziło mycie okien, dogadywałyśmy się na dodatkową kwotę. W tej "branży" działa "poczta pantoflowa". Jeśli ktoś dobrze i sprawnie wykonuje swoją pracę, ma dużo taktu i jest dyskretny, na brak pracy nie będzie narzekał. Są ludzie i ludziska. Teraz jakoś i tak wolę posprzątać u siebie sama. Przynajmniej wiem, w który kąt zajrzałam dziś, a w który muszę zajrzeć jutro. (A jak nie zajrzę, to też się świat nie zawali) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy większośc duchownych ma problemy natury psychicznej. |
Ewentualnie w gre wchodzi inna (rozsadna) propozycja cenowa.
|
|
up up facmen
|
|
A ile się płaci za mycie okien?
|
|
ten chłopak miał na imie Waldemar Kasia..
|
|
ludzie przestancie sie wyzywac!!!!! ile za godzine? ile za 1 m? Toz to nie praca robotnika budowlanego ale sprzatanie??!!!!!!! tym bardziej ,ze srodki do sprzatania ma dostarczone! TO WRESZCIE ILE???!!!!!!!!!!!!1 facmen
|
|
w: -kauflandzie -4+ -na długiej -galerii stokrotka -budynku gdzie jest Glob na małachowskiego
|
|
ja tez słyszałem po 10 zł za godzinę w tym 30 min przerwy i zwykłe sprzątanie na początek prasowanie odkurzanie kurze - - w jednym pokoju okna ----- łazienka - kafelki prysznic wc umywalka i inne drobne przecieranie szafek w kuchni nic co by było bardzo męczące ja płacę za 5 godz 50 zł mieszkanie 63 metry salon jeden pokoik kuchnia łazienka czasami sam sprzątam więc niemam syfu ale mam alergie na detergenty zaraz kicham i dlatego raz na 10 dni szukam chętnej osoby która ma ochotę uczciwie popracować ostatnia osoba która sprzątała wyjechała do angli rudy błazen z druhem
|
|
Bo Łomża Tobie bardziej smakuje i więcej jej wypijasz - proste :)
|
|
Mam model SE D4G z elektryczną szczotką do dywanów, kupiony w 1996 albo 1997 roku, śmiga do teraz, bezproblemowy, bezobsługowy sprzęt. Nie wykazuje żadnych śladów zużycia, tylko szczotki czasem trzeba wymienić.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |