Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory a LGBT. Przegląd poglądów kandydatów na homo-propagadnę |
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory a LGBT. Przegląd poglądów kandydatów na homo-propagadnę |
trzeba sie pogodzić z tym i tolerować :) choć mi też przeszkadza te palenie i właściciele którzy nie sprzątają po swoich psach
|
|
@bialy2435 a nie przyszło ci do głowy, że my też się w pracy nudzimy :)
|
|
...jeżeli nic się nie zmieniło to treningi są w środę (16:00) i sobotę (ok 14:30)... jednak myślę, że jest to grupa już zamknięta - ale zawsze można się spytać... P. Mamed sprawuje nadzór merytoryczny a zajęcia prowadzone są przez kogoś innego... z tego co słyszałem jeżeli ktoś jest dobry może zostać przyjęty do dużej szkoły w Wa-wie...
|
|
editka jesli wybralas mieszkanie w bloku to pogodz sie z tym wszystkim..niestety kazdemu zawsze cos u kogos przeszkadza...jesli wam sie nie podoba trzeba bylo do domu sie wprowadzic...troche wiecej zrozumienia...no oczywiscie nie dla tych ktorzy smieci wyrzucaja balkonemlub trzepia chodniki.. facmen
|
|
martar3 ta pani dzwoniła ok 19stej wiele ludzi dzwoniło ale ta pani była pierwsza rozpoznała go na zdjęciu właśnie zdjęcie jest już dodane przez lupiniak proszę wszytkich żeby zobaczyli może komuś rzucił się komuś w oczy
|
|
srama w jakim narzeczu mowisz? rozumię buhaha facmen
|
|
takie treningi maiłay być ale nie wiem czy dojda do skutku ponieważ ten Pan teraz bardziej zainteresowany jest startem w USA i chyba nie będzie miał czasu na treningi w Łomży facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |