niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wybory a LGBT. Przegląd poglądów kandydatów na homo-propagadnę

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wybory a LGBT. Przegląd poglądów kandydatów na homo-propagadnę

trzeba sie pogodzić z tym i tolerować :) choć mi też przeszkadza te palenie i właściciele którzy nie sprzątają po swoich psach

@bialy2435 a nie przyszło ci do głowy, że my też się w pracy nudzimy :)

...jeżeli nic się nie zmieniło to treningi są w środę (16:00) i sobotę (ok 14:30)... jednak myślę, że jest to grupa już zamknięta - ale zawsze można się spytać... P. Mamed sprawuje nadzór merytoryczny a zajęcia prowadzone są przez kogoś innego... z tego co słyszałem jeżeli ktoś jest dobry może zostać przyjęty do dużej szkoły w Wa-wie...

editka jesli wybralas mieszkanie w bloku to pogodz sie z tym wszystkim..niestety kazdemu zawsze cos u kogos przeszkadza...jesli wam sie nie podoba trzeba bylo do domu sie wprowadzic...troche wiecej zrozumienia...no oczywiscie nie dla tych ktorzy smieci wyrzucaja balkonemlub trzepia chodniki..

facmen

martar3 ta pani dzwoniła ok 19stej wiele ludzi dzwoniło ale ta pani była pierwsza rozpoznała go na zdjęciu właśnie zdjęcie jest już dodane przez lupiniak proszę wszytkich żeby zobaczyli może komuś rzucił się komuś w oczy

srama w jakim narzeczu mowisz? rozumię buhaha

facmen

takie treningi maiłay być ale nie wiem czy dojda do skutku ponieważ ten Pan teraz bardziej zainteresowany jest startem w USA i chyba nie będzie miał czasu na treningi w Łomży

facmen

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org