niedziela, 01 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę .

Wpisz na allegro w szukajce GOSTYNIN. To Polskie zagłębie aut sprowadzonych, wyplakowanych, nie bitych i od 1 właściciela. A tak na poważnie, to tak jak napisał duvall, poszukaj czegoś w ori , bo te ospojlerowanie często było zmieniane przy stłuczkach, wypadkach. Jak chcesz obejrzeć z bliska, usiąść, to pamiętam że u jakiegoś handlarza na Wojska Polskiego stała srebrna TT. Ja jak kupowałem Swifta, to właśnie byłem w komisie, posiedziałem, obejrzałem z bliska i wiedziałem czego szukać. Powodzenia!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę .

Dziecko które ma rodziców i wszystkich w domu też może być sierotą i Ty raiben jesteś tego najlepszym przykładem

Re: W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę .

Treść jest ukryta

posluchaj jak brzmi walc "pozegnanie Ojczyzny "Oginskiego w wykonaiu Rosjanina . To jest majsterszyk!http://www.youtube.com/watch?v=EeYQGrblgYM&feature=related

To tylko chyba jedynie on z całego Białegostoku darzy mieszkanców Łomży takim uznaniem, bo wszyscy inni to nie bardzo nas lubią a zwłaszcza władze.

ten telefon nie nalezy do mnie.osoba ktora zgubila go poprosila bym zapytała sie na forum czy ktos nie znalazł.prawdopodobnie zgubiła go wczoraj badz w poniedziałek.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org