Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę . |
Wpisz na allegro w szukajce GOSTYNIN. To Polskie zagłębie aut sprowadzonych, wyplakowanych, nie bitych i od 1 właściciela. A tak na poważnie, to tak jak napisał duvall, poszukaj czegoś w ori , bo te ospojlerowanie często było zmieniane przy stłuczkach, wypadkach. Jak chcesz obejrzeć z bliska, usiąść, to pamiętam że u jakiegoś handlarza na Wojska Polskiego stała srebrna TT. Ja jak kupowałem Swifta, to właśnie byłem w komisie, posiedziałem, obejrzałem z bliska i wiedziałem czego szukać. Powodzenia!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę . |
Dziecko które ma rodziców i wszystkich w domu też może być sierotą i Ty raiben jesteś tego najlepszym przykładem
|
|
Re: W TVPis Wiadomości pokazały nieistniejącego projektanta mody, który chwalił Agatę Kornhauser-Dudę . |
Treść jest ukryta
|
|
posluchaj jak brzmi walc "pozegnanie Ojczyzny "Oginskiego w wykonaiu Rosjanina . To jest majsterszyk!http://www.youtube.com/watch?v=EeYQGrblgYM&feature=related
|
|
To tylko chyba jedynie on z całego Białegostoku darzy mieszkanców Łomży takim uznaniem, bo wszyscy inni to nie bardzo nas lubią a zwłaszcza władze.
|
|
ten telefon nie nalezy do mnie.osoba ktora zgubila go poprosila bym zapytała sie na forum czy ktos nie znalazł.prawdopodobnie zgubiła go wczoraj badz w poniedziałek.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |