środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak się rządzi światem.

Doszły mnie słuchy że dzisiaj coŚ na muszli mabyć. To prawda? Proszeo jakieś info

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak się rządzi światem.

Ma być :):)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

co to jest lks ?
Łomżyński Klub Sportowy ŁKS ŁOMŻA !

I tak w Łomży działa medialna informacja ! O wszystkich imprezach dowiadujemy się potem i achy , jak tam było super !
Nie na Muszli , ale w barze Bona na Rybakach , koło starego statku ma być festyn na Jana od 17-ej , a jutro na Starym Rynku prawdopodobnie będzie masowe przytulanie się :)

baska:)
To pobawimy suię razem :):)
Tak jak w zeszłym roku :):):)

A Łomża????
Łomże mogą nawet i zaorać :):):):)

Kasia..

dvw - być może to wina producenta, ale sklepowa odsyła do producenta to, co się psuje, więc po części jej niedopatrzenie.

maruda - nie wierzysz to daj maila - wyślę Ci zdjęcie mojego dyplomu ukończenia studiów. I nie przesadzaj, nawet laik rozpozna pleśń. Z moją lodówką jest wszystko ok, a pleśń zobaczyłam od razu po otwarciu szynki(a nie za 2 dni), bo jak pisałam wcześniej szynka była w "pończosze" i nie było tego widać.
Zresztą po co to wszystko tłumaczę - tu i tak każdy wszystko wie najlepiej, maruda wie lepiej ode mnie jakie mam wykształcenie, wie co widziałam, a czego nie i nawet wie, czy moja lodówka prawidłowo działa. No ubaw na całego.

Ja napisałam, co miałam do napisania. Nikomu nie bronię robić tam zakupów. Chcecie to tam kupujcie, mi to w zupełności zwisa. Tylko po prostu liczcie sie z tym, że oprócz mięsa możecie dostać też gratis grzyby ;D
Smacznego.

Jako biolog z wykształcenia powinnas wiedzieć że grzyby maja duże walory smakowe:):)

Nie wiecie gdzie i po ile skupują jagody ?? Szukałem na necie i znalazłem że skupują na spółdzielczej i łąkowej ale nikt nie odbiera

a dużo ich masz?

są już jagody..?? :)

No mam zamiar jechać i zbierać ale nie wiem czy warto. A być to są bo już zbierałem sobie do naleśników

Dnia 22 czerwca 2012 r. w okolicach ul. Długiej zgubioną legitymację studencką o numerze 3185. Znalazce proszę o kontakt pod nr telefonu 516751217. Z góry dziękuje.

w Łomży z praca jest masakra!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org