Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak się rządzi światem. |
Doszły mnie słuchy że dzisiaj coŚ na muszli mabyć. To prawda? Proszeo jakieś info
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak się rządzi światem. |
Ma być :):) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
co to jest lks ? Łomżyński Klub Sportowy ŁKS ŁOMŻA !
|
|
I tak w Łomży działa medialna informacja ! O wszystkich imprezach dowiadujemy się potem i achy , jak tam było super ! Nie na Muszli , ale w barze Bona na Rybakach , koło starego statku ma być festyn na Jana od 17-ej , a jutro na Starym Rynku prawdopodobnie będzie masowe przytulanie się :)
|
|
baska:) To pobawimy suię razem :):) Tak jak w zeszłym roku :):):) A Łomża???? Łomże mogą nawet i zaorać :):):):) Kasia..
|
|
dvw - być może to wina producenta, ale sklepowa odsyła do producenta to, co się psuje, więc po części jej niedopatrzenie. maruda - nie wierzysz to daj maila - wyślę Ci zdjęcie mojego dyplomu ukończenia studiów. I nie przesadzaj, nawet laik rozpozna pleśń. Z moją lodówką jest wszystko ok, a pleśń zobaczyłam od razu po otwarciu szynki(a nie za 2 dni), bo jak pisałam wcześniej szynka była w "pończosze" i nie było tego widać. Zresztą po co to wszystko tłumaczę - tu i tak każdy wszystko wie najlepiej, maruda wie lepiej ode mnie jakie mam wykształcenie, wie co widziałam, a czego nie i nawet wie, czy moja lodówka prawidłowo działa. No ubaw na całego. Ja napisałam, co miałam do napisania. Nikomu nie bronię robić tam zakupów. Chcecie to tam kupujcie, mi to w zupełności zwisa. Tylko po prostu liczcie sie z tym, że oprócz mięsa możecie dostać też gratis grzyby ;D Smacznego.
|
|
Jako biolog z wykształcenia powinnas wiedzieć że grzyby maja duże walory smakowe:):)
|
|
Nie wiecie gdzie i po ile skupują jagody ?? Szukałem na necie i znalazłem że skupują na spółdzielczej i łąkowej ale nikt nie odbiera
|
|
a dużo ich masz?
|
|
są już jagody..?? :)
|
|
No mam zamiar jechać i zbierać ale nie wiem czy warto. A być to są bo już zbierałem sobie do naleśników
|
|
Dnia 22 czerwca 2012 r. w okolicach ul. Długiej zgubioną legitymację studencką o numerze 3185. Znalazce proszę o kontakt pod nr telefonu 516751217. Z góry dziękuje.
|
|
w Łomży z praca jest masakra!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |