Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ciekawe jak wygląda De.bilka, która sama wielokrotne naśmiewała się z wyglądu , czy stanu zdrowia innych , chociaż nawet nie wie kim są ? |
30 euro to ja place za rolkę papieru toaletowego w Warszawie,rzucam 50 i mówię reszty nie trzeba .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ciekawe jak wygląda De.bilka, która sama wielokrotne naśmiewała się z wyglądu , czy stanu zdrowia innych , chociaż nawet nie wie kim są ? |
Szlachcic pewnie:)
|
|
Re: Ciekawe jak wygląda De.bilka, która sama wielokrotne naśmiewała się z wyglądu , czy stanu zdrowia innych , chociaż nawet nie wie kim są ? |
usługi przewozowe osób "Łomżyniak". nr pewnie w google znajdziesz
|
|
maruda - co do tego czy była to pleśń - mam wykszałcenie biologiczne i wierz mi - potrafię odróżnić pleśń od białego osadu. A jeśli Ty byś zobaczył coś porządnie włochatego w kilku miejscach mięsa to nadal byś twierdził, ze to wytrącone białko? Zresztą sprzedawczyni oddała mi pieniądze, a tym samym przyznała mi rację i tyle w temacie.
|
|
Pod jedną ze szkół w łomży ostatnio wykopano szkielet jednego z dwóch dziedziców budynku, którzy byli jego właścicielami w XIX wieku. Badania genetyczne przeprowadzone przez naukowców na Uniwersytecie Medycznym w Gdańsku to potwierdziły. Najciekawsze jest jednak to, że od dawna była to zapomniana legenda o tym, że szczątki właścicieli znajdują się w pobliżu majątku, a wraz z nimi spoczywa mapa, która zgodnie z opowiadaniami opisuje miejsce ukrycia całego skarbca Bimbejsztajnów.
|
|
Na trzy zdrowaśki wsadz dzieciaka do pieca,a ból gardła minie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |