Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomża nie popiera Dudy . |
Kupiłem w internecie, na końcach nawet mi wykończyli. Trzeba tylko polakierować. Zamawiałem określone długości poręczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomża nie popiera Dudy . |
jery to nie strona tylko email
|
|
no toć tak.korki dostali,jakieś ubrania też(choć w ratach).czego można więcej chcieć do gry w piłkę. a!i boiska mieli
|
|
Ktoś Ci płaci za ocenianie innych?:) Zajmij się czymś bardziej pożytecznym... Nie mierz wszystkich swoją miarą
|
|
Przeczytałem na konkurencyjnym portalu o zbiórce starego sprzętu AGD-RTV-ITP-ITD i że będą sadzonki dawać w zamian za oddany stary sprzęt. Zastanawiam się tylko, gdzie mam posadzić te wszystkie sadzonki, które dostanę? :) Drzewka będą dawać na Pl. Niepodległości i na pętli na Nowogrodzkiej w sobotę od 9 do 15. Można tez zamówić odbiór osobisty dzwoniąc pod numer 503 100 324 Ogłoszenie ma charakter grzecznościowy i jest zupełnie bezinteresowne (nie licząc interesu Planety) :)
|
|
Żal.... Pozdrawiam:) ***** ***
|
|
Ano żal :):) Ale twojego wypaczonego gustu i braku kobiecości :):):)
|
|
czy w łomzy zrobie sobie kurs na zagęszczanie i przedłużanie rzęs metoda 1:1???
|
|
może w sympatii :)
|
|
nie! skończyły się! Borys-50
|
|
Zielona_biedronka powinna na tychmiast zaniść to badziewie do Sanepidu. Tam będą wiedzieli, co z tym fantem zrobić. Takie różne firmy z Podlasia bywają trefne, np. w życiu nie uda się przerobić na "zsiadłe" mleka z Wys.-Maz., a to również o czymś świadczy. A przecież mamy niezłe firmy spożywcze w Łomży i okolicach!
|
|
Gdzie w Łomży można kupić barwniki spożywcze?
|
|
Laleczka Ty to masz te problemy,a kalendarza do tej pory mi nie dałaś mimo,że już minęło pół roku.
|
|
Może dowiedz się tam: http://www.na-no.pl/kontakt.html To mój kumpel i wysyłam do niego nienaprawialne płyty główne, z którymi sobie radzi. W sumie specjalizują się w notebookach, ale warto zapytać, bo fuszerki nie odwalają. ***** ***
|
|
Ewentualne problemy mogą występować lokalnie ze względu na konsolidację nadajników z T-mobile.
|
|
sukam dobze platnej pracy funkcja i rola nie ma znaczenia chche pracowac i dobrze zarabiac „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
PLASTIXAL
|
|
jak versache i armani na wakacjach szyjemy sami! rudy błazen z druhem
|
|
raqlan ja jestem nikim i niczym Ty zezowatym jesteście wielcy;-) to sobie wyobraź sobie ze idziesz ulicami Łomży i wszyscy padają ze śmiechu:))) a Ty jako poprawnyy obywatel oglądasz swe ubranie i myślisz może mi wrona na srała na ubranie I mówisz nic nie widzę!! i nagle widzisz swa podobiznę na każdym slupem i co se po myślisz w tedy i jak się będziesz czuł przedmiocie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |