środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomża nie popiera Dudy .

Kupiłem w internecie, na końcach nawet mi wykończyli. Trzeba tylko polakierować. Zamawiałem określone długości poręczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomża nie popiera Dudy .

jery to nie strona tylko email

no toć tak.korki dostali,jakieś ubrania też(choć w ratach).czego można więcej chcieć do gry w piłkę.
a!i boiska mieli

Ktoś Ci płaci za ocenianie innych?:)

Zajmij się czymś bardziej pożytecznym...
Nie mierz wszystkich swoją miarą

Przeczytałem na konkurencyjnym portalu o zbiórce starego sprzętu AGD-RTV-ITP-ITD i że będą sadzonki dawać w zamian za oddany stary sprzęt.

Zastanawiam się tylko, gdzie mam posadzić te wszystkie sadzonki, które dostanę? :)

Drzewka będą dawać na Pl. Niepodległości i na pętli na Nowogrodzkiej w sobotę od 9 do 15. Można tez zamówić odbiór osobisty dzwoniąc pod numer 503 100 324

Ogłoszenie ma charakter grzecznościowy i jest zupełnie bezinteresowne (nie licząc interesu Planety) :)

Żal....

Pozdrawiam:)

Ano żal :):)

Ale twojego wypaczonego gustu i braku kobiecości :):):)

czy w łomzy zrobie sobie kurs na zagęszczanie i przedłużanie rzęs metoda 1:1???

może w sympatii :)

nie! skończyły się!

Borys-50

Zielona_biedronka powinna na tychmiast zaniść to badziewie do Sanepidu. Tam będą wiedzieli, co z tym fantem zrobić. Takie różne firmy z Podlasia bywają trefne, np. w życiu nie uda się przerobić na "zsiadłe" mleka z Wys.-Maz., a to również o czymś świadczy. A przecież mamy niezłe firmy spożywcze w Łomży i okolicach!

Gdzie w Łomży można kupić barwniki spożywcze?

Laleczka Ty to masz te problemy,a kalendarza do tej pory mi nie dałaś mimo,że już minęło pół roku.

Może dowiedz się tam: http://www.na-no.pl/kontakt.html
To mój kumpel i wysyłam do niego nienaprawialne płyty główne, z którymi sobie radzi. W sumie specjalizują się w notebookach, ale warto zapytać, bo fuszerki nie odwalają.

Ewentualne problemy mogą występować lokalnie ze względu na konsolidację nadajników z T-mobile.

sukam dobze platnej pracy funkcja i rola nie ma znaczenia chche pracowac i dobrze zarabiac

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

PLASTIXAL

jak versache i armani na wakacjach szyjemy sami!

rudy błazen z druhem

raqlan ja jestem nikim i niczym Ty zezowatym jesteście wielcy;-) to sobie wyobraź sobie ze idziesz ulicami Łomży i wszyscy padają ze śmiechu:))) a Ty jako poprawnyy obywatel oglądasz swe ubranie i myślisz może mi wrona na srała na ubranie I mówisz nic nie widzę!! i nagle widzisz swa podobiznę na każdym slupem i co se po myślisz w tedy i jak się będziesz czuł przedmiocie:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org