Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
idziemy na spotkanie z panem Premierem |
Z czym czy z kim? A ostatnio zauważyłem że mi robisz mi tutej konkurencyje i dziewczyny mi tutej podrywosz za mymi plecami? Ładni to tak?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: idziemy na spotkanie z panem Premierem |
z bydlakami .. :D
|
|
W każdym przedszkolu są miłe panie. Wybierając przedszkole trzeba zwrócić uwagę też na inne rzeczy, właśnie takie jak liczba dzieci w grupie i wielkość sal, wykształcenie kadry, oraz zajęcia dodatkowe. Może trafiłaś na dobry dzień pani z Małego Artysty. Ja swoje dziecko zabrałem stamtąd po 3 miesiącach. Jego chodzenie do przedszkola wyglądało tak:2 dni w przedszkolu gorączka, przerwa, powrót do przedszkola i znowu po 2 dniach gorączka. Dopiero po 3 miesiącach jak przyszedłem odebrać dziecko w czasie spania zauważyłem wietrzenie sal jak dzieci śpią! Moje dziecko nie korzystało akurat ze smoczka, ale wszystkie smoczki w jednym pudełku! Picia swojego nie mogły dzieci przynosić, bo panie dawały. Ale jak? Nalewały z dzbanka do kubka - jednego dla wszystkich dzieci! Zero zdrowego rozsądku!
|
|
A rudy błazen z druhem
|
|
A Jasiek jesteś do wzięcia czy zostałeś usidlony?
|
|
w siłownie Ewa koszt karnetu to 90 zł/mc, przypuszczam, że w innych siłowniach jest taniej.
|
|
hm... film czy serial (średnio 24 odc na 1 serię) ?
|
|
Słoneczko, jeśli Ty się pochorowałaś na ospę, to ja bym się na Twoim miejscu domagała od lekarza recepty na leki przeciwirusowe, bo dorośli znoszą ospę dużo gorzej niż dzieci. A taki lek mógłby nieco złagodzić objawy. Nie bardzo kumam, po co iść z dzieckiem chorym na ospę do lekarza? - chyba tylko po to, żeby zarazić ospą inne dzieci w poczekalni w przychodni! Lekarz nie ma co oglądać i nie musi widzieć dziecka, żeby mu receptę na Variderm wypisać. A po co innym dzieciom fundować ospę i to jeszcze teraz - przed wakacjami, kiedy być może rodzice planują niedługo wakacyjny wyjazd, który przez ospę nie dojdzie do skutku. Proponuję trochę empatii i nieprzyprowadzania dzieci z ospą do lekarza.
|
|
nie no spoko ja tam raz powiedzialem co mysle i nie lubie sie klocic ;p
|
|
Siedze sobie sluchajcie kiedys dawno temu u kolegi.. pijemy piwko gadamy az tu nagle dzwonek do drzwi,przychodzi kolejny koleszka.. siedzi siedzi gadamy o roznych glupotach no i nagle wspomina cos tam o 4lomza .. ja mu na to oo zagladasz tam?co slychac ?a on do mnie cos tam cost tam i nagle wypala: hy jest taki jeden jasio jakis psychopata chlopie mowie Ci co on piszee !? oczywoscie bylo to kilkla lat temu wiec nie pamietalem co powiedzial dokladnie ale w ten desen .. moja mina po tym wygladala mniej wiecej tak :
|
|
Nie pamiętam bo masz tych tekściorow od groma a linka szkoda żem nie skopiował z tym powiedzonkiem admin usunął ale to nie ważne , ważne że nie ma drugiego takiego jak Ty:) dobra NARA bo miłego:)
|
|
czy w Łomży będzie można zobaczyć film NAD ŻYCIE? Wiem że jakiś czas temu go grali, ale rozmawiałam ze swoimi znajomymi i wiele osób by go jeszcze chętnie zobaczyło! Liczę na szybką odpowiedź. Pozdrawiam!
|
|
he głupek :D
|
|
downy he
|
|
Ale my cały czas to tłumaczymy:) Tylko jakoś im ciężko to pojąć :):)
|
|
Nie wiem czy anioł czy Rysiek ale jest bardzo uciążliwy. Szeryfie Jasiu zajmij się nim!
|
|
ModartStudio :) mają swoją stronę na Facebooku
|
|
Boguś Nowacki Bartek Klepacki Mariusz Obrycki x 2 bo jest dwóch :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |