Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
państwo z dykty |
nie maja...mam wiele znajomych ktore pomimo posiadania dziecka/dzieci ulozyly sobie zycie na nowo i ich partnerom nie przeszkadza to ze ich kobiety maja dzieci z poprzednich zwiakow... jesli trafi si parch ktory nie cierpi dzieci ew nie akceptuje twoich kopnij go w dupe facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: państwo z dykty |
Treść jest ukryta
|
|
jasiu ieoszukuje..tylko palanty parchy itp nie przetrawia dzieci nie swoich a taki to nie jest facet tylko menda
|
|
haha nie oslabiaj mnie .. tak samo jak Ty bys chciala wychowywac i utrzymywac czyjes dzieci.. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chelsea, jeśli nadal jesteś zainteresowany monitorem to się odezwij
|
|
w kauflandzie facmen
|
|
do e36 coś takiego bym polecił jako zamiennik: http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbnid=oku8IaPLXA3grM:&imgrefurl=http://allegro.pl/stara-korbka-i2183041545.html&docid=Fa5a46H5ijVlgM&itg=1&imgurl=http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/83/04/15/2183041545&w=1024&h=699&ei=qR7OT8zoEovS8QPqlvHgDA&zoom=1&iact=rc&dur=343&sig=108677624535532218072&page=1&tbnh=138&tbnw=186&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:5,s:0,i:77&tx=115&ty=80
|
|
ok . „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
200zl facmen
|
|
Pies się znalazł,bo dziewczynka już wyzdrowiała a pies jeszcze się leczy, niestety...
|
|
Tak tak albo zrozpaczone dziecko albo piesek chory i przyjmuje leki, słaby argument jak ktoś zaj**ał psa to nie wzruszy go historyjka o tęskniącym dziecku czy chorobie ;-/
|
|
A kto Ci Jasiu powiedział, że pytam o siebie? poruszyłam tylko temat a Ty wjeżdżasz w moje życie o którym swoją drogą nic nie wiesz! a mam to szczęście, że jestem szczęśliwą kobietą więc z całym szacunkiem odp.. się! facmen
|
|
agrafka jak masz sie tak wyrazasz to pal laka z tego forum.. rudy błazen z druhem
|
|
a kto ?
|
|
Sprawa bardzo prosta, samotna kobieta z dzieckiem czyli albo z nią jest coś nie tak albo z jej byłym, ewentualnie źle się dobrali i przekonali się o tym zbyt późno. Inni faceci nie chcą bawić się w zgadywanki czy tym bardziej przekonywać o tym na własnej skórze. Po prostu stereotypy, ich nie przełamiesz. Ale też się nie załamuj, są i tacy, którzy mają wy*ebane na stereotypy. Pozdrawiam i życzę szczęścia.
|
|
...o nikim nie było, że jest głupi... kłania się czytanie ze zrozumieniem, a raczej jego brak.... ;-) masakra
|
|
Trzeba uczciwie przyznać, że nie wszystkie reklamy są kasowane - przynajmniej nie od razu.
|
|
tak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |