poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
państwo z dykty

nie maja...mam wiele znajomych ktore pomimo posiadania dziecka/dzieci ulozyly sobie zycie na nowo i ich partnerom nie przeszkadza to ze ich kobiety maja dzieci z poprzednich zwiakow...
jesli trafi si parch ktory nie cierpi dzieci ew nie akceptuje twoich kopnij go w dupe

facmen

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: państwo z dykty

Treść jest ukryta

jasiu ieoszukuje..tylko palanty parchy itp nie przetrawia dzieci nie swoich a taki to nie jest facet tylko menda

haha nie oslabiaj mnie .. tak samo jak Ty bys chciala wychowywac i utrzymywac czyjes dzieci..

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Chelsea, jeśli nadal jesteś zainteresowany monitorem to się odezwij

w kauflandzie

facmen

do e36 coś takiego bym polecił jako zamiennik:

http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbnid=oku8IaPLXA3grM:&imgrefurl=http://allegro.pl/stara-korbka-i2183041545.html&docid=Fa5a46H5ijVlgM&itg=1&imgurl=http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/83/04/15/2183041545&w=1024&h=699&ei=qR7OT8zoEovS8QPqlvHgDA&zoom=1&iact=rc&dur=343&sig=108677624535532218072&page=1&tbnh=138&tbnw=186&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:5,s:0,i:77&tx=115&ty=80

ok .

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

200zl

facmen

Pies się znalazł,bo dziewczynka już wyzdrowiała a pies jeszcze się leczy, niestety...

Tak tak albo zrozpaczone dziecko albo piesek chory i przyjmuje leki, słaby argument jak ktoś zaj**ał psa to nie wzruszy go historyjka o tęskniącym dziecku czy chorobie ;-/

A kto Ci Jasiu powiedział, że pytam o siebie? poruszyłam tylko temat a Ty wjeżdżasz w moje życie o którym swoją drogą nic nie wiesz! a mam to szczęście, że jestem szczęśliwą kobietą więc z całym szacunkiem odp.. się!

facmen

agrafka jak masz sie tak wyrazasz to pal laka z tego forum..

a kto ?

Sprawa bardzo prosta, samotna kobieta z dzieckiem czyli albo z nią jest coś nie tak albo z jej byłym, ewentualnie źle się dobrali i przekonali się o tym zbyt późno. Inni faceci nie chcą bawić się w zgadywanki czy tym bardziej przekonywać o tym na własnej skórze. Po prostu stereotypy, ich nie przełamiesz. Ale też się nie załamuj, są i tacy, którzy mają wy*ebane na stereotypy. Pozdrawiam i życzę szczęścia.

...o nikim nie było, że jest głupi...

kłania się czytanie ze zrozumieniem, a raczej jego brak.... ;-)

masakra

Trzeba uczciwie przyznać, że nie wszystkie reklamy są kasowane - przynajmniej nie od razu.

tak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam znaczki pocztowe (stare-nowe) Z- klasery. Płyty winylowe LP - polski rock 1980-85. Tygrysy 500 szt.
tel. 664366824
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 800 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org