Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamska dobra zmiana |
http://www.filmweb.pl/film/W%C5%9Bciek%C5%82e+pi%C4%99%C5%9Bci+W%C4%99%C5%BCa-2006-311861 rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamska dobra zmiana |
|
A mnie rozśmieszyła kuriozalna sytuacja, gdy pewnego dnia zaszedlem do placówki BPH na Wojska Polskiego, żeby wpłacić pieniądze na swoje konto. Pani grzecznie powiedziała, że nie przyjmie ode mnie wpłaty. Spytałem, to po co jest ta placowka banku? A pani mowi, że po to by udzielać pożyczek i kredytów!!!!! To wyjaśnia dlaczego tak dużo jest placówek bankowych w Łomży. Chcą udzielać pożyczek, bo na tym najwięcej zarabiają. No to pozdro :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
pierdolić też lubię :)
|
|
Jest już po czternastej ,a ja jeszcze żadnego prezentu nie dostałem. Co to ma znaczyć?
|
|
Snuj domsly dalej ;)
|
|
uważam, że to świetny pomysł. Ja chętnie zapiszę dziecko. Nawet jak trzeba będzie zapłacić 500zł. W łomży pracuje bardzo dużo osób dojeżdżających, którzy nie mają z kim zostawić dzieci w swojej miejscowości. Dlatego chętnych było by sporo.
|
|
Khurde, nie przepadam za matmą (chyba że geometria - to ujdzie) :0 A nie wiecie może jakich przedmiotów na tym kierunku jest najwięcej?
|
|
oj tam oj tam pomęczymy się ale będą fajne drogi... piłsudskiego fajnie się jeździ? dziury: źle remontują: źle... ehhh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |