Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z ul. Nowogrodzkiej w Polskę poszły wytyczne by ci działacze PiSu, którzy zbierali podpisy dla Jakubiaka, pomogli teraz zbierać podpisy dla Trzaskowskiego :) |
raczej nie da sie skasowac:) PROSZE NIE ODP NA TEN TEMAT,PONIEWAZ UNIEWAZNIAM GO W IMIENIU JOLI20 :) :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z ul. Nowogrodzkiej w Polskę poszły wytyczne by ci działacze PiSu, którzy zbierali podpisy dla Jakubiaka, pomogli teraz zbierać podpisy dla Trzaskowskiego :) |
Tam kiedys byla stolarnia z prawdziwego zdarzenia Odkiedy plamiak rzadzi zeszla na psy sproboj zamowic cos to sie przekonasz!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Re: Z ul. Nowogrodzkiej w Polskę poszły wytyczne by ci działacze PiSu, którzy zbierali podpisy dla Jakubiaka, pomogli teraz zbierać podpisy dla Trzaskowskiego :) |
Uczyłem się w budowlance i wiem, że tam wystarczy być w ciąży żeby zdawać bez żadnych problemów... A ci, którzy naprawdę się starają i chodzą do szkoły mają problemy ze zdaniem i są olewani przez niektórych nauczycieli.
|
|
hehe ekonom podobnie. a weic dziewczyny..do boju :D
|
|
trzeba być matołem, aby mieć problemy z zdaniem w budowlance
|
|
Zaginoł pies rasy Labrador maści biszkoptowej ma niecały rok, posiada czerwoną obrożę. Bardzo proszę o pomoc, każda informacja jest bardzoooo ważna..! Bardzo dziekuje z gory za pomoc odnalezienia pieska.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |