poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ile to jest dwa miliardy złotych

Osoby ktore pracuja na dworzu codzien po 8-10 godzin zmagaja sie z taka pogoda, niech sie wężami oblewaja

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ile to jest dwa miliardy złotych

najlepiej osobiście, a tak to wyglada jakbys wysłała do kilku firm cv i czekala na manne z nieba, trzeba pokazac troche wiecej checi pracy

a zobacz w galerii, jest tam duży wybór, poza tym na allegro pewnie dostaniesz

Wysoki brunet na biało czesto ubrany jezdzi białym mercedesem buse3m a jego dziewczyny stoją na stary rynku, na ul. Długiej i pod 4+.

Chciałabym sie dowiedziec czy ktos zna firmę meblową z jeziorka??

Bardzo potrzebuję wszelkich informacji na temat tych sal weselnych:
1. Kryształowy Dwór w Giełczynie
2. Perła
3. Wenecja
4. Chaberek
5. Jędrusiowa Zagroda
6. Concordia
Chodzi mi o jedzenie, właścicieli czy dotrzymują warunków umowy, wystroju i ogólnie wszystkiego. Z góry dziękuję za informacje

... coś mi przypomniałeś biess :D - przymusowy hymn z lekcji języka rosyjskiego - dziś to totalna abstrakcja :)

http://www.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_U&feature=related

Ja nie płacze lecz ostrzegam innych!Mój błąd że zapłaciłam z góry!!trudno!! Meni jak najbardziej było ustalone w umowie!!Ale on stwierdził ze 2 obiady (jesli to mozna nazwac obiadami)były i mam się cieszyc!!Postraszyłam go sądem to pożyczył mi powodzenia i więcej się nie odezwał!!!Szkoda tracic czasu i nerwów łażąc po sądach przez takiego świ...

Kittka.... oj było to było..... ile człowiek musiał się na przymus uczyć tego socjalistycznego bratniego języka..... a tak skutecznie że i teraz wszystko się rozumie.....

http://www.youtube.com/watch?v=rbpw1m0hOg4&feature=related

firma Bazyl

też zaniosłam osobiście i odzewu zero. ale gdy bylam zaniesc CV to uprzejma Pani powiedziala mi że dwie osoby zlozylo CV ale się podobno 'nie nadaja'. wiec watpie ze i do mnie zadzwoni, czyzby tacy wybredni ?

http://www.youtube.com/watch?v=W0_jqdyXPFY&feature=related

Hej ja jeszcze poleciłabym Sale Swojska Kuchnia bylam na komunii jedzenie bardzo dobre swierze ladnie przystrojone , obsluga bez zarzutów, sala nowoczesna mi sie podobalo...

Jakie na początku roku. Może być dłuższy okres. Choć wolał bym wakacje. Praca najlepiej dobrze płatna ;) i bez różnicy przy jakiej.

Jędrusiowa Zagroda...jeśli miałabym polecić to tylko tą salę...

w jędrusiowej na 3 weselach juz bylam zarowno na wiekszej jak i mniejszej sali. Bardzo ladne sale- Jedzenie naprawde dobre. mozna w wielu kwestiach dogadac sie z wlascicielka-jak masz swoja koncepcje np na ustawianie stolow czy wystroj to tez sie zgadzają) jędrusiowa naprawde polecam sprawdzona ladna i dobre jedzenie !

ooooo nie tylko nie VIVA...

zgadzam sie z babka... VIVA do szajs... osrodek gorski... nie narzekam

W Łomży na 100 % nie ma Pole Dance.
Polecam stronę: http://www.facebook.com/Mistrzostwa.Polski.Pole.Dance znajdziesz tam informację nie tylko o nadchodzących mistrzostwach Polski ale również, kursach, warsztatach, szkoleniach itp.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

To zależy co rozumiesz przez dobrze płatna bo dziś to już chyba nigdzie się dobrze nie zarabia chyba że na przekrętach Powodzonka.

Cokolwiek przyniesie mi jutrzejszy dzień, stanę mu naprzeciw z otwartymi rękoma i oczami, tak.

http://www.youtube.com/watch?v=fgT9zGkiLig

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org