Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile to jest dwa miliardy złotych |
Osoby ktore pracuja na dworzu codzien po 8-10 godzin zmagaja sie z taka pogoda, niech sie wężami oblewaja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile to jest dwa miliardy złotych |
najlepiej osobiście, a tak to wyglada jakbys wysłała do kilku firm cv i czekala na manne z nieba, trzeba pokazac troche wiecej checi pracy
|
|
a zobacz w galerii, jest tam duży wybór, poza tym na allegro pewnie dostaniesz
|
|
Wysoki brunet na biało czesto ubrany jezdzi białym mercedesem buse3m a jego dziewczyny stoją na stary rynku, na ul. Długiej i pod 4+.
|
|
Chciałabym sie dowiedziec czy ktos zna firmę meblową z jeziorka??
|
|
Bardzo potrzebuję wszelkich informacji na temat tych sal weselnych: 1. Kryształowy Dwór w Giełczynie 2. Perła 3. Wenecja 4. Chaberek 5. Jędrusiowa Zagroda 6. Concordia Chodzi mi o jedzenie, właścicieli czy dotrzymują warunków umowy, wystroju i ogólnie wszystkiego. Z góry dziękuję za informacje
|
|
... coś mi przypomniałeś biess :D - przymusowy hymn z lekcji języka rosyjskiego - dziś to totalna abstrakcja :) http://www.youtube.com/watch?v=hO0gKKpQv_U&feature=related
|
|
Ja nie płacze lecz ostrzegam innych!Mój błąd że zapłaciłam z góry!!trudno!! Meni jak najbardziej było ustalone w umowie!!Ale on stwierdził ze 2 obiady (jesli to mozna nazwac obiadami)były i mam się cieszyc!!Postraszyłam go sądem to pożyczył mi powodzenia i więcej się nie odezwał!!!Szkoda tracic czasu i nerwów łażąc po sądach przez takiego świ...
|
|
Kittka.... oj było to było..... ile człowiek musiał się na przymus uczyć tego socjalistycznego bratniego języka..... a tak skutecznie że i teraz wszystko się rozumie..... http://www.youtube.com/watch?v=rbpw1m0hOg4&feature=related
|
|
firma Bazyl
|
|
też zaniosłam osobiście i odzewu zero. ale gdy bylam zaniesc CV to uprzejma Pani powiedziala mi że dwie osoby zlozylo CV ale się podobno 'nie nadaja'. wiec watpie ze i do mnie zadzwoni, czyzby tacy wybredni ? ***** ***
|
|
|
Hej ja jeszcze poleciłabym Sale Swojska Kuchnia bylam na komunii jedzenie bardzo dobre swierze ladnie przystrojone , obsluga bez zarzutów, sala nowoczesna mi sie podobalo...
|
|
Jakie na początku roku. Może być dłuższy okres. Choć wolał bym wakacje. Praca najlepiej dobrze płatna ;) i bez różnicy przy jakiej.
|
|
Jędrusiowa Zagroda...jeśli miałabym polecić to tylko tą salę...
|
|
w jędrusiowej na 3 weselach juz bylam zarowno na wiekszej jak i mniejszej sali. Bardzo ladne sale- Jedzenie naprawde dobre. mozna w wielu kwestiach dogadac sie z wlascicielka-jak masz swoja koncepcje np na ustawianie stolow czy wystroj to tez sie zgadzają) jędrusiowa naprawde polecam sprawdzona ladna i dobre jedzenie !
|
|
ooooo nie tylko nie VIVA...
|
|
zgadzam sie z babka... VIVA do szajs... osrodek gorski... nie narzekam
|
|
W Łomży na 100 % nie ma Pole Dance. Polecam stronę: http://www.facebook.com/Mistrzostwa.Polski.Pole.Dance znajdziesz tam informację nie tylko o nadchodzących mistrzostwach Polski ale również, kursach, warsztatach, szkoleniach itp. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
To zależy co rozumiesz przez dobrze płatna bo dziś to już chyba nigdzie się dobrze nie zarabia chyba że na przekrętach Powodzonka.
|
|
Cokolwiek przyniesie mi jutrzejszy dzień, stanę mu naprzeciw z otwartymi rękoma i oczami, tak. http://www.youtube.com/watch?v=fgT9zGkiLig
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |