środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
UPR przeciwko konferencji klimatycznej ONZ

Halina nie lubi Białegostoku i Bangladeszu!
Ciekawe kogo jeszcze?
A sama siebie lubi?

Teraz Halina wychodzi z Ciebie ciemnogród do kwadratu. Jesteś kobitą, która boi się wszelkich nowości, wszystko co obce jest złe!
Szkoda mi Ciebie!

A tak na marginesie, ludzie w Bangladeszu nie są czarni, to do tych, którzy o tym nie wiedzą!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: UPR przeciwko konferencji klimatycznej ONZ

wybudowac porządne drogi (czyt. ekspresowe, bądź autostrady), przynajmniej w częsci problem zniknie

przy takich warunkach pogodowych i stanie dróg naprawde nie trzeba być "wariatem drogowym" wystarczy jeden niepewny manewr i wypadek gorowy

ale zgadzam się że wqiekszość wypadków spowodowana jest przez nieodpowiedzialną jazdę

BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!!
DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!!
BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!!
PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!!
ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?

Koleś poprosił o opinie na pewien temat,ale forumowe omnibusy jak zwykle zamiast wygłosić swoją opinię,uszanowując przy tym czyjeś odmienne zdanie,skaczą sobie do gardeł i wyzywają od różnych...

apostata

wstydziłbyś się

jestem juz dluzszy czas w londynie i rowniez od dluzszego czasu prubuje pogadac z kims z naszego miasta,jednak wszelkie moje starania sa daremne, nie wiem co sie z wami dzieje kochani ziomkowie,,czyzbyscie nie mieli swojej strony tylko rozpisywali sie na jakis innych stronach..pozdrawiam Pawel

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org