Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UPR przeciwko konferencji klimatycznej ONZ |
Halina nie lubi Białegostoku i Bangladeszu! Ciekawe kogo jeszcze? A sama siebie lubi? Teraz Halina wychodzi z Ciebie ciemnogród do kwadratu. Jesteś kobitą, która boi się wszelkich nowości, wszystko co obce jest złe! Szkoda mi Ciebie! A tak na marginesie, ludzie w Bangladeszu nie są czarni, to do tych, którzy o tym nie wiedzą!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UPR przeciwko konferencji klimatycznej ONZ |
wybudowac porządne drogi (czyt. ekspresowe, bądź autostrady), przynajmniej w częsci problem zniknie
|
|
przy takich warunkach pogodowych i stanie dróg naprawde nie trzeba być "wariatem drogowym" wystarczy jeden niepewny manewr i wypadek gorowy ale zgadzam się że wqiekszość wypadków spowodowana jest przez nieodpowiedzialną jazdę
|
|
BOLI MNIE TO ZE JAKIŚ DEBIL PISZE KOMENTARZE DO CAŁEGO ZAJŚCIA ZUPEŁNIE O TYM NIE WIEDZĄC!!!!!!!!!!! DEBILU JEDEN JAK NIE WIESZ, KTÓRY TO GOSTEK TO NIE PISZ I NIE WRABIAJ NIEWINNEJ OSOBY!!!!!!!! BO TO NIE TEN CHŁOPAK KTÓREGO TY WSKAZAŁEŚ!!!!!!!!!!!! PRZEZ CIEBIE DOSTAJE NIEMIŁE KONENTARZE DO SWOJEJ OSOBY!! ZADOWOLONY JESTEŚ ŻE KOMUŚ KRZYWDĘ WYRZĄDZIŁEŚ?
|
|
Koleś poprosił o opinie na pewien temat,ale forumowe omnibusy jak zwykle zamiast wygłosić swoją opinię,uszanowując przy tym czyjeś odmienne zdanie,skaczą sobie do gardeł i wyzywają od różnych... apostata
|
|
wstydziłbyś się
|
|
jestem juz dluzszy czas w londynie i rowniez od dluzszego czasu prubuje pogadac z kims z naszego miasta,jednak wszelkie moje starania sa daremne, nie wiem co sie z wami dzieje kochani ziomkowie,,czyzbyscie nie mieli swojej strony tylko rozpisywali sie na jakis innych stronach..pozdrawiam Pawel Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |