wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Katolicy mają obowiązek walki za Wiarę

Witam, czyje usługi cateringowe polecacie? chodzi mi o przywiezienie gotowych dań w okolice Łomży bądź obsługę obiadu dla 8 osób w tym dziecka, w przystępnej cenie. Wiem, że firmy cateringowe niechętnie podejmują się wykonywania usług dla tak małego grona ludzi...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Katolicy mają obowiązek walki za Wiarę

siwysiwy , a dostałAś dawno gołym dupskiem w twarz ?
,

Kamiński ma chyba najlepiej wyposażony ośrodek i doświadczoną kadrę ; )

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Jak dla mnie Restauracja "Syta Panna" za Lidlem - wyroby I klasa + regionalne produkty , smaczne , zdrowe i nie tanie ale warte ceny.

Usługi cateringowe świadczy również "Parkowa" w Jedwabnem.Naprawde dobre jedzenie i w przystepnej cenie. Sam brałem catering na komunie dla syna i było badzo dobrze. Numer do Parkowej to 507-132-800

z Listu św. Pawła do Efezjan:
"Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".

Maturę to się w każdej szkole zda jak się chce to bardziej od nas zależy czy się nauczymy czy nie a mi bardziej chodzi o atmosferę szkoły w I to słyszałem że rywalizacja i ze tam się ocenami strasznie przejmują

brak nicka lecz się na nogi bo na głowe już za pózno i przestań pisać na forum bo żal mi ciebie.....po ósemce ludzie i mądrzejsi od ciebie haha

rudy błazen z druhem

papryczka tj. chillipizza:)

Niech kolega jedzie do miejscowości jeziorko do clubu milano
Tam jest duży wybór dziewczyn :)

I znów mamy zastój,a nawet regres .Godz 19 dopiero 1008 głosów i 76 pozycja.Już mieliśmy spora przewagę nad JB a teraz już 730 głosów przegrywamy.Nam nie wolno odpuszczać ani na chwilę bo inaczej to będzie klapa.Czy to aż tak ciężko zrozumieć?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org