Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katolicy mają obowiązek walki za Wiarę |
Witam, czyje usługi cateringowe polecacie? chodzi mi o przywiezienie gotowych dań w okolice Łomży bądź obsługę obiadu dla 8 osób w tym dziecka, w przystępnej cenie. Wiem, że firmy cateringowe niechętnie podejmują się wykonywania usług dla tak małego grona ludzi...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katolicy mają obowiązek walki za Wiarę |
siwysiwy , a dostałAś dawno gołym dupskiem w twarz ? ,
|
|
Kamiński ma chyba najlepiej wyposażony ośrodek i doświadczoną kadrę ; ) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Jak dla mnie Restauracja "Syta Panna" za Lidlem - wyroby I klasa + regionalne produkty , smaczne , zdrowe i nie tanie ale warte ceny.
|
|
Usługi cateringowe świadczy również "Parkowa" w Jedwabnem.Naprawde dobre jedzenie i w przystepnej cenie. Sam brałem catering na komunie dla syna i było badzo dobrze. Numer do Parkowej to 507-132-800 z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Maturę to się w każdej szkole zda jak się chce to bardziej od nas zależy czy się nauczymy czy nie a mi bardziej chodzi o atmosferę szkoły w I to słyszałem że rywalizacja i ze tam się ocenami strasznie przejmują ***** ***
|
|
brak nicka lecz się na nogi bo na głowe już za pózno i przestań pisać na forum bo żal mi ciebie.....po ósemce ludzie i mądrzejsi od ciebie haha rudy błazen z druhem
|
|
papryczka tj. chillipizza:)
|
|
Niech kolega jedzie do miejscowości jeziorko do clubu milano Tam jest duży wybór dziewczyn :)
|
|
I znów mamy zastój,a nawet regres .Godz 19 dopiero 1008 głosów i 76 pozycja.Już mieliśmy spora przewagę nad JB a teraz już 730 głosów przegrywamy.Nam nie wolno odpuszczać ani na chwilę bo inaczej to będzie klapa.Czy to aż tak ciężko zrozumieć?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |