wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira

piszemy przecież :):)
Rozbieramy następujący temat :)

Dlaczego grubaryba jest persona non grata we wszystkich piekarniach :):):):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira

bo gruba ryba to jest 3 odmiana bzu
jak ktoś wie to niech pisze :)

Re: Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira

O jakim i CZYIM bełkocie ty piszesz stary BARANI ŁBIE ?

DURNIU i wtórny analfabeto , tak się zdenerwowałeś , że w poście o godz :
Autor: maruda (82.139.184.---)
Data: 11-05-12 20:27
pisałeś np ;

"...tchurzliwym kuta.....nem :):))"
" Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):)" - to w końcu boisz się , czy nie ?
" NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):)" - a tu , o CO ci chodzi ?
" a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):)" - SAMA na sam !
" Chyba raczej to drugi :):)" - to DRUGIE !
" rzestań pie...lic na forum fsrmnazony " - a CO to te FSRMNAZONY ?

W JEDNYM POŚCIE TYLE BŁĘDÓW , to jest BEŁKOT !

No , ale rozumiem , wpadłeś w panikę ze strachu , wtórny analfabeto !

hahahahahaha :):):)
Oj zezowaty zezowaty :):):)ubawiłes mnie stokrotnie :):)

Ty jednak nie wiesz jak wygląda pisanie bezwzrokowe na klawiaturze :):):)

No , ale my tu gadu gadu , a temat stygnie .

.....................................................................................................................
JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ !

CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree !

Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury .
Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora .

BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !
40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień !
Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy .
…………………………………………………………………………………………………………...

Jest taka stronka : http://www.pipl.com/

WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO !
użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : :
setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo
oraz :
setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree
TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych .
(… to 38 lat , dotyczyło 2010roku )
WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE !
…………………………………………………………………………………………………………

Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search
WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO !
TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu
, jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych
………………………………………………………………………………………………………….

Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak ….

………………………………………………………………………………………………….

TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak :
…. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -

Tylko DUŻE JEST PIĘKNE ,
TYLKO DUŻE !
( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) .
…. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -

………………………………………………………………………………………………
BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " !

PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. -
andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ!
Pytanie tylko w której jesteś grupie ?
GRUPA I - zjazd 12. 05.12r.
GRUPA II - zjazd 13. 05.12r.
Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 .

........................................................................................................................

TO TAK GWOLI PRZYPOMNIENIA andzi C .

PS : a chcesz wiedzieć W JAKI sposób można rozcieńczyć wodą piwo z beczki ?

Warka za 1.99??? To raczej siarka:)))
A tak na poważnie to z tym problemem tak jak zauważył Brak Nicka autor tego tematu powinien udać się do browaru a nie właścicieli lokali. A z tego co sie orientuje taką instalacje piwną czyści się co miesiąc i to jest z góry ustalone przez browar i browar sam za to też odpowiada a nie właściciel lokalu. Także czy dobry lokal czy mordownia czyszczenie odbywa się tak samo i w odpowiednim momencie czasu.
I jeszcze jedna sprawa jak ktoś za dużo jednego dnia przy....ebie to później są takie efekty w postaci głupkowatych tematów a to wódka chrzczona a to piwo:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org