Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira |
piszemy przecież :):) Rozbieramy następujący temat :) Dlaczego grubaryba jest persona non grata we wszystkich piekarniach :):):):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira |
bo gruba ryba to jest 3 odmiana bzu jak ktoś wie to niech pisze :)
|
|
Re: Jesteście ludzie beznadziejni, skoro kogoś takiego jak ja wybraliście posłem - wyznała POsłanka PełO klaudia jachira |
O jakim i CZYIM bełkocie ty piszesz stary BARANI ŁBIE ? DURNIU i wtórny analfabeto , tak się zdenerwowałeś , że w poście o godz : Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 11-05-12 20:27 pisałeś np ; "...tchurzliwym kuta.....nem :):))" " Ja się boje ani ciebie ani twoich dynksiarskich kolesi :):):)" - to w końcu boisz się , czy nie ? " NIE STRASZ CI...O BO SIĘ ZES.RASZ :):):):)" - a tu , o CO ci chodzi ? " a z rozkosza sama na sam pogadamy :):):)" - SAMA na sam ! " Chyba raczej to drugi :):)" - to DRUGIE ! " rzestań pie...lic na forum fsrmnazony " - a CO to te FSRMNAZONY ? W JEDNYM POŚCIE TYLE BŁĘDÓW , to jest BEŁKOT ! No , ale rozumiem , wpadłeś w panikę ze strachu , wtórny analfabeto !
|
|
|
No , ale my tu gadu gadu , a temat stygnie . ..................................................................................................................... JAK KOGOŚ NIE INTERESUJE , NIE MUSI CZYTAĆ ! CZAS BY zakończyć tą „ zabawę „ z Autor : CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree ! Jeszcze tylko kilka postów i ten DEBIL przestanie tu pisać swoje paranoiczne bzdury . Mam już jego dane i pozostało tylko złożyć mu osobiście „ życzenia „ i „ porozmawiać „ z „ bohaterem „ z za monitora . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! 40 letni stary kawaler , prawiczek z Kolna , Znak zodiaku : PANNA , urodziny 15 wrzesień ! Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę tematów / archiwum 4lomza , jeden z podanych adresów e-mail ; setmyfree@wp.pl lub : subhuman5@wp.pl , które to SAM autor : CXRSa1 vel Andy C - WIELOKROTNIE tu podawał , zachęcając do korespondencji z nim , a wyskoczą nam ciekawe rzeczy . …………………………………………………………………………………………………………... Jest taka stronka : http://www.pipl.com/ WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! użytkownik skasował swój profil ( dziwne , że cały czas dane i jego zdjęcie tam były umieszczone , a dosłownie w chwilę , po tym , jak to podałem , to NATYCHMIAST , pozostało tylko to : : setmyfree@wp.pl, 38 years old, Monaco - majk ... Kolyo, zizo oraz : setmyfree - DESATIVADO. @setmyfree TERAZ , a tej stronce prawie nic nie ma , ale było dużo danych i ZDJĘCIE - TO SAMO CO NA PROFILU , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych . (… to 38 lat , dotyczyło 2010roku ) WCZEŚNIEJ SKOPIOWAŁEM STRONĘ I tWOJE ZDJĘCIE ! ………………………………………………………………………………………………………… Jest taka DRUGA stronka : http://www.spokeo.com/email-search WYSTARCZY WPISAĆ e-mail : setmyfree@wp.pl i już MAMY COŚ CIEKAWEGO ! TAM JESZCZE , na chwilę obecną JEST ZDJĘCIE , TO SAMO CO na profilu , jednego z najbardziej popularnych portali społecznościowych …………………………………………………………………………………………………………. Jest taki PORTAL SPOŁECZNOŚCIOWY , jeden z dwóch najbardziej popularnych , gdzie wystarczy wpisać adres e-mail w wyszukiwarkę : subhuman5@wp.pl , a już mamy profil ze zdjęciem , ( prawdopodobnie nie można tam całkowicie zlikwidować swojego profilu , ale może coś tam CELOWO zmodyfikować ) , niemniej jednak …. …………………………………………………………………………………………………. TERAZ ! , ze zrozumiałych względów nie mogę pisać inaczej jak : …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - Tylko DUŻE JEST PIĘKNE , TYLKO DUŻE ! ( a każdy myślący człowiek się domyśli o co mi chodzi ) . …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - ……………………………………………………………………………………………… BRAKUJE , TYLKO ADRESU , ale ja mam czas . BĘDZIEMY KOŃCZYĆ ! DOŚĆ TEJ " ZABAWY " ! PS: …. koniokRADEK ze SZczYRKu …. - andzia c , JESZCZE TEGO KURSU NIE SKOŃCZYŁEŚ! Pytanie tylko w której jesteś grupie ? GRUPA I - zjazd 12. 05.12r. GRUPA II - zjazd 13. 05.12r. Obie grupy mają zajęcia w siedzibie PUP Kolno , na dole , w sali komputerowej , początek zajęć o 9:00 , planowane zakończenie ok 14:15 . ........................................................................................................................ TO TAK GWOLI PRZYPOMNIENIA andzi C .
|
|
PS : a chcesz wiedzieć W JAKI sposób można rozcieńczyć wodą piwo z beczki ?
|
|
Warka za 1.99??? To raczej siarka:))) A tak na poważnie to z tym problemem tak jak zauważył Brak Nicka autor tego tematu powinien udać się do browaru a nie właścicieli lokali. A z tego co sie orientuje taką instalacje piwną czyści się co miesiąc i to jest z góry ustalone przez browar i browar sam za to też odpowiada a nie właściciel lokalu. Także czy dobry lokal czy mordownia czyszczenie odbywa się tak samo i w odpowiednim momencie czasu. I jeszcze jedna sprawa jak ktoś za dużo jednego dnia przy....ebie to później są takie efekty w postaci głupkowatych tematów a to wódka chrzczona a to piwo:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |