środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Andrzej Duda już 10 maja ma szansę prześcignąć Władimira Putina.

o super!! Może jakieś szersze informacje? albo tel kontaktowy do osoby prowadzącej nabor??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Andrzej Duda już 10 maja ma szansę prześcignąć Władimira Putina.

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, nawet nie myślałam, że będzie ich aż tyle. Tak wierzę,że to przetrwa, tylko, że czasem jest ta bezsilność...smutek i tęsknota. A co do GACHA to nie jestem ,,marnotrawną" żoną i właśnie przez to, że kocham męża nie mogę z tą rozłąką sobie poradzić,

Naomi byłam polecam tylko i wyłącznie łóżko nr 1 , Sudan Sun kiedyś było zdecydowanie lepsze.W Łomży jest naprawdę duży wybór solarium także jest w czym wybierać :) Jak dla mnie najlepsze u Szaka :)

Borys-50

oki dzieki

zbychu hu... sie znasz przeczytaj opis aukcji nie sie podniecacie

Ferrari F-430 Spider F1 Replika MK3 Piękne cabrio---pisze replika
hahaha

HaHA wątpię ;P ale licze, że jednak tak będzie ;P

Pilsner i kozel :D

Jak ktoś jest ograniczony umysłowo i ma kompleksy , jak autorzy Janusz kos lub bialy1410 vel jaro 2818 , to mogą pisać tylko z andzią C vel vel CXRSa1 .

takim po bambo to się na czole powinno wypalać " syf parówa i dżuma "

do 200 stówek powinnas sie zmieścic

Tak sie składa że jestem tam animatorką. Całe półkolonie nazywają się ,,Wakacje z Panem Bogiem w mieście" Trwają przez cały lipiec i są 4 turnusy na każdy tydzień lipca nowy. Radzę się zapisywac już teraz w centrum katolickim bo potem może nie być miejsc. Na jeden turnus jest 60 dzieciaków. Organizujemy im różne zabawy jakieś konkursy tańca i śpiewu, uczymy integracyjnych tańców i fajnych piosenek, zwiedzamy też urząd celny czy policje lub przychodzą do nas panowie i panie z mosir-u i organizuja zajęcia sportowe. Cała organizacja zależy od tego kto nam co zaproponuje. Każde dziecko jest zadowolone i półkolonie są całkowicie bezpłatne ;) Trwają od poniedziałku do piątku od godz 10.00 do 15.00
Polecam ;) i Zapraszam

Stadion Narodowy coś szybko się sypie. Kto odpowiada za fuszerkę!????

http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,odpadl-fragment-sufitu-na-stadionie-narodowym,44305.html

"Odpadła część sufitu podwieszanego nad wejściem na sektory D14 - 15 Stadionu Narodowego. Nikomu nic się nie stało, ale wykonawca na wszelki wypadek sprawdza wszystkie pozostałe wejścia.

O sprawie jako pierwsze poinformowało Radio Zet. Później operator stadionu, Narodowe Centrum Sportu opublikował oświadczenie, z którego wynika, że usterka była dużo mniejsza, niż informowała stacja.

- Została zauważona w niedzielę i jest już naprawiona - dowiedzieliśmy się w biurze prasowym Narodowego Centrum Sportu. Za naprawę zapłacił wykonawca.

Sprawdzą pozostałe

Wykonawca stadionu na zlecenie NCS sprawdza jednak wszystkie pozostałe sufity podwieszane.

roody"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org