Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzej Duda już 10 maja ma szansę prześcignąć Władimira Putina. |
o super!! Może jakieś szersze informacje? albo tel kontaktowy do osoby prowadzącej nabor??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzej Duda już 10 maja ma szansę prześcignąć Władimira Putina. |
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, nawet nie myślałam, że będzie ich aż tyle. Tak wierzę,że to przetrwa, tylko, że czasem jest ta bezsilność...smutek i tęsknota. A co do GACHA to nie jestem ,,marnotrawną" żoną i właśnie przez to, że kocham męża nie mogę z tą rozłąką sobie poradzić,
|
|
Naomi byłam polecam tylko i wyłącznie łóżko nr 1 , Sudan Sun kiedyś było zdecydowanie lepsze.W Łomży jest naprawdę duży wybór solarium także jest w czym wybierać :) Jak dla mnie najlepsze u Szaka :) Borys-50
|
|
oki dzieki
|
|
zbychu hu... sie znasz przeczytaj opis aukcji nie sie podniecacie Ferrari F-430 Spider F1 Replika MK3 Piękne cabrio---pisze replika hahaha
|
|
HaHA wątpię ;P ale licze, że jednak tak będzie ;P
|
|
Pilsner i kozel :D
|
|
Jak ktoś jest ograniczony umysłowo i ma kompleksy , jak autorzy Janusz kos lub bialy1410 vel jaro 2818 , to mogą pisać tylko z andzią C vel vel CXRSa1 .
|
|
takim po bambo to się na czole powinno wypalać " syf parówa i dżuma "
|
|
do 200 stówek powinnas sie zmieścic
|
|
Tak sie składa że jestem tam animatorką. Całe półkolonie nazywają się ,,Wakacje z Panem Bogiem w mieście" Trwają przez cały lipiec i są 4 turnusy na każdy tydzień lipca nowy. Radzę się zapisywac już teraz w centrum katolickim bo potem może nie być miejsc. Na jeden turnus jest 60 dzieciaków. Organizujemy im różne zabawy jakieś konkursy tańca i śpiewu, uczymy integracyjnych tańców i fajnych piosenek, zwiedzamy też urząd celny czy policje lub przychodzą do nas panowie i panie z mosir-u i organizuja zajęcia sportowe. Cała organizacja zależy od tego kto nam co zaproponuje. Każde dziecko jest zadowolone i półkolonie są całkowicie bezpłatne ;) Trwają od poniedziałku do piątku od godz 10.00 do 15.00 Polecam ;) i Zapraszam
|
|
Stadion Narodowy coś szybko się sypie. Kto odpowiada za fuszerkę!???? http://www.tvnwarszawa.pl/informacje,news,odpadl-fragment-sufitu-na-stadionie-narodowym,44305.html "Odpadła część sufitu podwieszanego nad wejściem na sektory D14 - 15 Stadionu Narodowego. Nikomu nic się nie stało, ale wykonawca na wszelki wypadek sprawdza wszystkie pozostałe wejścia. O sprawie jako pierwsze poinformowało Radio Zet. Później operator stadionu, Narodowe Centrum Sportu opublikował oświadczenie, z którego wynika, że usterka była dużo mniejsza, niż informowała stacja. - Została zauważona w niedzielę i jest już naprawiona - dowiedzieliśmy się w biurze prasowym Narodowego Centrum Sportu. Za naprawę zapłacił wykonawca. Sprawdzą pozostałe Wykonawca stadionu na zlecenie NCS sprawdza jednak wszystkie pozostałe sufity podwieszane. roody"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |