Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wydatki miasta'2009 - znów o Drzewnej |
"Studenci z Bangladeszu w Łomży! -czy możemy czuć sie bezpiecznie???" Najwyższy czas, żeby zaprotestować !! Może jakiś MARSZ ???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wydatki miasta'2009 - znów o Drzewnej |
Pedały zawsze istnialy i zawsze istnieć bedą. Niestety. Jeżeli chcą marszować, to pies ich jebał. Oberwą kamieniami od mw i na tym sie skończy. Nigdy nie należy dać prawa ciotom do adopcji dzieci. Jak pedały chcą mieć dzieci to niech je sobie zrobią.
|
|
|
dzięki peter wiem, że to dobry post, powinni zrobić takie strony żeby nie trzeba było chodzić ściemka wszystkim
|
|
Halina jestem za !
|
|
Popieram Degrega: ona głupia, on sk... A skoro mowa o szacunku: miejcie szacunek i nie proscie o linki, nie oglądajcie. To była Jej prywatna sprawa, nie zgadzała się występować publicznie. vR
|
|
Kurka, a ja jeździłem do wawy żeby dziecku małpy pokazać :(
|
|
To nie komuna, że klient był problemem. To nie ta epoka, teraz klient stanowi główne narzędzie w kreowaniu gospodarki rynkowej. Idź do szkoły loko, a nie grzej ławy przed blaszakiem i naucz się podstaw ekonomii, a tak na marginesie pewnie jedna z lasek, która tam pracuje jest twoją panną, to szczerze współczuje i rozumiem twoje wyrzuty. BUAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHa don-key
|
|
hahaha, tematow bylo chyba z 5 :D:D:D:D kto chcial to pobral :)
|
|
Dzięki madaj! Jak ktoś bedzie wiedział kiedy te nagranie będzie pokazane w telewizji to niech wrzuci to na forum. Z tego co udało mi się zorientować to meela ma rację, transmisja może być w marcu albo nawet w kwietniu.
|
|
to jak każdy posiada dar mówienia tym językiem gdzieś w środku?? troche to dziwne bo istnieją jeszcze starsze języki już zapomniane.
|
|
Ptysiu twój przykład(pan L) to powinien być w dziale dość nietypowe twarze i osobowości ja bym dodał też pana G :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |