poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wydatki miasta'2009 - znów o Drzewnej

"Studenci z Bangladeszu w Łomży! -czy możemy czuć sie bezpiecznie???"
Najwyższy czas, żeby zaprotestować !! Może jakiś MARSZ ???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wydatki miasta'2009 - znów o Drzewnej

Pedały zawsze istnialy i zawsze istnieć bedą. Niestety. Jeżeli chcą marszować, to pies ich jebał. Oberwą kamieniami od mw i na tym sie skończy.
Nigdy nie należy dać prawa ciotom do adopcji dzieci. Jak pedały chcą mieć dzieci to niech je sobie zrobią.

Internet bez problemów,na ile weźmiesz , to taką prędkość dostaniesz, nic więcej nic mniej, prawie bez awarii, jedyne co można zarzucic vektrze, to często słabszy sygnał kanałów telewizyjnych, wszystko analogiczne oraz to, że bez pakietu telewizyjnego nie można korzystać z internetu.

dzięki peter wiem, że to dobry post, powinni zrobić takie strony żeby nie trzeba było chodzić

ściemka wszystkim

Halina jestem za !

Popieram Degrega: ona głupia, on sk...

A skoro mowa o szacunku: miejcie szacunek i nie proscie o linki, nie oglądajcie. To była Jej prywatna sprawa, nie zgadzała się występować publicznie.

vR

Kurka, a ja jeździłem do wawy żeby dziecku małpy pokazać :(

To nie komuna, że klient był problemem. To nie ta epoka, teraz klient stanowi główne narzędzie w kreowaniu gospodarki rynkowej. Idź do szkoły loko, a nie grzej ławy przed blaszakiem i naucz się podstaw ekonomii, a tak na marginesie pewnie jedna z lasek, która tam pracuje jest twoją panną, to szczerze współczuje i rozumiem twoje wyrzuty. BUAHAAHHAHAHAHAHAAHAHAHAAHAHa

don-key

hahaha, tematow bylo chyba z 5 :D:D:D:D kto chcial to pobral :)

Dzięki madaj!
Jak ktoś bedzie wiedział kiedy te nagranie będzie pokazane w telewizji to niech wrzuci to na forum.
Z tego co udało mi się zorientować to meela ma rację, transmisja może być w marcu albo nawet w kwietniu.

to jak każdy posiada dar mówienia tym językiem gdzieś w środku?? troche to dziwne bo istnieją jeszcze starsze języki już zapomniane.

Ptysiu twój przykład(pan L) to powinien być w dziale dość nietypowe twarze i osobowości ja bym dodał też pana G :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org