środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w internecie pisze

tak mozna, daj mi 2 stowy i ci powiem co i jak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w internecie pisze

Obelixie,jeśli Janusz Radek to tylko....

[ur]http://youtu.be/n03daWochCM

gdzie jest dobra kosmetyczka w łomży

Trzeba sie przejechac samemu i dopytac sie :) ... albo namiary z INTERNETU ! :P nie boj sie nie gryza

jest kilka chetnych rolników którzy zapłaciliby za nie tyle że starczyłoby na mieszkanie ;) ze mnie rolnika nigdy nie będzie ale szkoda mi sprzedawać bo to po ojcu..:( Podobno im dłużej będę zwlekac tym więcej będę tracić - trudny wybór..Na razie dzierzawi je wujek, płaci dzierżawę i są dotacje..a z wynajmu mieszkania gdyby takie było może byłby lepszy pożytek..

Postawcie na Łomżę. Teraz jest spory wybór: Export, Export Niepastryzowany, Niefiltrowane, Miodowe, Wyborowe, Wyborowe Niepasteryzowane.
Do tego można dołożyć Desperados, Lecha i Reddsa.
Z alkoholi to Daniells musi być.
Wódka obojętnie, byle by zawsze była zimna ;)

Witam,
chciałbym aby ktoś polecił mi dobrego stomatologa.
Zakładam nowy temat, bo ostatni jest z listopada ubiegłego roku. Może pojawiło się coś nowego.
Przez kilka lat chodziłem do pani Minko i byłem bardzo zadowolony, ale ona chyba już nie przyjmuje.
Dziękuję za odpowiedzi.

SylwkaX , nie męcz mnie dziś wieczór , napisałem " że jestem zmęczony " i to potęguje ...... , widzę , że podchodzisz serio do tematu , a ja nie chcę Ci teraz namieszać w głowie . JUTRO , w miarę swoich możliwości Ci odpowiem .
Nie spodziewaj się " Bóg wie czego " . po prostu dam Tobie KONKRETNE wyliczenie kosztów .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org