Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w internecie pisze |
tak mozna, daj mi 2 stowy i ci powiem co i jak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w internecie pisze |
Obelixie,jeśli Janusz Radek to tylko.... [ur]http://youtu.be/n03daWochCM
|
|
gdzie jest dobra kosmetyczka w łomży
|
|
Trzeba sie przejechac samemu i dopytac sie :) ... albo namiary z INTERNETU ! :P nie boj sie nie gryza
|
|
jest kilka chetnych rolników którzy zapłaciliby za nie tyle że starczyłoby na mieszkanie ;) ze mnie rolnika nigdy nie będzie ale szkoda mi sprzedawać bo to po ojcu..:( Podobno im dłużej będę zwlekac tym więcej będę tracić - trudny wybór..Na razie dzierzawi je wujek, płaci dzierżawę i są dotacje..a z wynajmu mieszkania gdyby takie było może byłby lepszy pożytek..
|
|
|
Witam, chciałbym aby ktoś polecił mi dobrego stomatologa. Zakładam nowy temat, bo ostatni jest z listopada ubiegłego roku. Może pojawiło się coś nowego. Przez kilka lat chodziłem do pani Minko i byłem bardzo zadowolony, ale ona chyba już nie przyjmuje. Dziękuję za odpowiedzi.
|
|
SylwkaX , nie męcz mnie dziś wieczór , napisałem " że jestem zmęczony " i to potęguje ...... , widzę , że podchodzisz serio do tematu , a ja nie chcę Ci teraz namieszać w głowie . JUTRO , w miarę swoich możliwości Ci odpowiem . Nie spodziewaj się " Bóg wie czego " . po prostu dam Tobie KONKRETNE wyliczenie kosztów .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |