Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ku pamięci |
ja jade kolego ale niestety mam komplet
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ku pamięci |
jeszcze jest mokro, jak ktoś lubi siedzieć na mokrym podłożu to polecam
|
|
8:12 (...) Ja wrzucę strach w serca niewiernych. Bijcie ich więc po karkach! Bijcie ich po wszystkich palcach!"
|
|
No i co dalej? lejemy? czy przepraszamy bo nie wiem?
|
|
5:14 Od tych, którzy mówią: "Jesteśmy chrześcijanami!", wzięliśmy przymierze. Lecz oni zapomnieli część tego, co im zostało przypomniane; My wznieciliśmy wrogość i nienawiść wśród nich aż do Dnia Zmartwychwstania. I niebawem obwieści im Allah to, co oni czynili. "Prawda, jak pies, musi iść do budy, wygnana batem, podczas gdy kłamliwa Pani Suka może wylegiwać się przy kominku i cuchnąć." Król Lear William Shakespeare
|
|
jeszcze mała prośba doradźcie gdzie można po zwiedzaniu miasta wstąpić na kawę i dobre ciacho i czzy ta restauracja gdzie była magda gessler jest naprawdę taka jak ją ukazali w tv? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)
|
|
zgadzam sie z przedmuwco .. szerokiem lukiem !
|
|
ولدي في الحمار
|
|
jasne ze za mało ! ja za mniej jak 25 tysięcy nie wstaje z łózka !!!
|
|
Masakra ...
|
|
***** ale patologia CRXSa1 i Zezowaty nie szkoda wam palcow od napiepszania bez sensu w klawiature? Malo tego jeszcze o innych ludzi bezzebne geby zaczepiac? Wstyd
|
|
na poczatek 50 stuk potrzebuje moj szef Chanel nr 5.35 ml cena 270 brutto tyle moze zaplacic w hurcie.Na pulce puzniej 370 zl.
|
|
Jak ktos sie wypowie azeby pomoc to najlepiej go uwalic bo przecierz jest ulomny albo inny idiota najlepiej zapytac zeby potem zaraz go zgnoic...mam w dupie wszystkie wasze ciucholandy i fora walcie sie i nie pytajcie gdzie dobrze a gdzie zle ...wyjsc z domu i se posprawdzac ....buraki a nie na latwizne.... j....c sie i tyle.. .p.s. syf na forum
|
|
Nie wiedziałem, że w Miastkowie jest jakiś lokal. A gdzie, jeślli można wiedzieć?
|
|
Jak tirowcy tam stają to znaczy ze na bank można tam podziobać dobrze ;)
|
|
Można w Łomży gdzieś kupić buty Vans?
|
|
jasiu :) Farba plakatówka jest najlepsza:):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |