Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religijne zacofanie w sądowym wyroku |
Hipermarket będzie w Ostrołęce. To wiadomość prawie pewna. Tam myślą logicznie. Zyska na tym miasto, mieszkańcy i handlarze; stracić mogą hurtownicy. Zysk wynika z tego, że do sklepu przyjeżdżać będą klienci z miejscowości oddalonych o ok. 50-60 km. Daje to, skromnie licząc blisko 400 tys. potencjalnyvh nabywców. Mogło być u nas, ale jak zwykle się pierdyknęło. A ceny rzeczywiście, tylko czekać, podskoczą. Chyba, że włodarze pójdą po rozum do głowy i wyznaczą rozsądne miejsca pod sklepy wielkopowierzchniowe. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religijne zacofanie w sądowym wyroku |
|
Z moich informacji wynika, że powyższy most drewniany znajdował się przez pewien czas w miejscu dawnego mostu "żelaznego" przy obecnej plaży, po czym został rozebrany. Zgadza się ? Zbych
|
|
zamiast wyśmiewać sie to pomoglibyscie koledze :) DR YO fajny klub jest na ulicy Łąkowej oraz na zjezdzie.Miłej zabawy zycze :)
|
|
Chyba że - choć szanse są nikłe - wybrana zostanie opcja "czerwona". (najbardziej w wersji niebieskiej dziwi mnie ta nitka od węzła pod giełczynem na Siemień. Kto mieszka w Siemieniu?) Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
w tym wypadku proponuje abysmy robili zakupy w obecnych dyskontach spozywczych. niech drobni sklepikarze ida po rozum do glowy, ze i w ten sposob mozna im zajsc za skore proponuje aby ta drobna inteligencja sklepikarska przejechala sie do wiekszych miast na czym polega handel i skonczyla ze swoja glupia fantazja
|
|
jest w Łomży jeszcze toyota avensis o numerch BL15000.by basowalo wam do kolekcji
|
|
owszem jest jak masz albo zrobisz podrzuć fotkę zapraszamy do szerokiej współpracy
|
|
"Instruktorzy Związku Harcerstwa Polskiego otrzymają zakaz dotykania dzieci i współuczestniczenia w grach kontaktowych" .... czy to dotyczy także drugiego harcerstwa (H-o Rzeczpospolitej czy jak im tam), oraz wychowawców w sutannach?
|
|
A od kiedy ksztalt obudowy ma wpływ na dźwięk ?
|
|
Ale buc z tego Pieńkosia.
|
|
hehehhehee
|
|
no to jest 1 czesc kto ma 2? Zbych
|
|
hehehhe no Pieńkoś buahahahha Zbych
|
|
Filmik wam nie działa ?? http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=1H51NN56U6WNW3OOD2EIP20PVP oto link do odtwarzacz-napewno zadziałą eLo PoZdRo
|
|
Dziewczyny szanujcie się!!! Dobierajcie lepiej facetów, chyba że chcecie wystąpić w filmach jak koleżanka. Myślę, że nawet ten palant nie zastanowił się nad konsekwencjami, jakie zapewne już niedługo nastąpią... Zmarnował jej tylko życie w tym LO. Wątpię, żeby ten filmik pochodził od kogoś innego, chyba, że kamery szkolne w ubikacjach też to nagrały. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Buhehehe dobra wytłumaczenie, poprostu chciała ,,kolege'' zadowolić <lol2>
|
|
hej masz moze ten filmik:/ bo nie wiem o co biega mozesz dac link zebym go zobaczyla :/ Zbych
|
|
ej bez kitu link jest podany do tego filmiku, nawet do programu który go odtwarza tylko wy jestescie troche nie teges i tego nie widzicie ...
|
|
Piotrze z Łomży A cóż ci zagraża, obywatelu „wielce cywilizowanego” miasta?
|
|
Gamonie z GDDKiA zafundowały mieszkańcom Giełczyna obwodnicę pod oknami ich domów. Ważniejsze okazały się ptaszki, niż... ludzie. Czemu nie zaprojektowano obwodnicy po polach między Zawadami a Giełczynem? No,... dlaczego??????????????
|
|
Piotr pewnie boi się, że "czarny lud" może go zjeść!?
|
|
A czemu skrzynia jest lepsza, bo przepraszam nie kapuje. Jak komus odpowiada tuba - czyli bass reflex w ksztalcei walca, to niech ją bierze. Kształt nie wpływa na dźwięk no chyba, że coś się w fizyce zmienia. Liczy sie głośnik jaki tam wpakujecie i czy bedzie pasował do danego litrażu i strojenia tuneli B-R. Tanie co nie znaczy złe głośniki --> www.stx.pl , polecam GDN 30-300-AP.
|
|
A przepraszam, jak to jest jak się ma pokrywę bagażnika? Trzeba jakieś dziurki robić żeby do wewnątrz samochodu dźwięk wpadał? rudy błazen z druhem
|
|
crazy: NIGDY nie powiedziałbym, że masz syna :) Pozdrawiam.
|
|
crazy: NIGDY nie powiedziałbym, że masz syna :) Pozdrawiam.
|
|
Jak się boisz, to do jakiejś puszczy. A tak na serio, to ja nie widzę za bardzo problemów. Nie od dziś w Polsce studiują ludzie spoza Europy, z tak zwanych krajów Trzeciego Świata i nie są oni chyba jakimś zagrożeniem dla Polaków. Rozumiem, że w mieście wielkości Łomży nie wtopią się oni w tłum i będą rzucać się w oczy. Niestety, wydaje mi się, że to raczej ze szkodą dla nich...
|
|
faktycznie może mogłoby być lepsze, niestety robione z większej odległości: http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?pos=-3
|
|
Proponuje rozpocząć nową dyskusję na temat jakości świadczonych usług w ŁOMŻY. Zmieniajmy "małe ojczyzny". Na pewno każdy z nas spotkał się z mniej lub bardziej profesjonalnym podejściem do nas jako klientów. Moją intencją nie jest reklama wybranych firm. Uważam jednak, że można wspomnieć o lokalnych firmach wyróżniajacych sie ponad przecietną. Proponuję aby internauci opisywali tu swoje pozytywne lub negatywne doświadczenia z lokalnym biznesem. Zbych
|
|
CO TO ZA POPELINA MAŁEM UBRUDZONA . WEZ ZRÓB FOTE JAKĄŚ Z TYCH TUNELI I SIĘ WSZYSTKO ROZWIĄŻE JA MYSLE ZE COS JEST ALE NIE WIADOMO GDZIE. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
oczywiście zapomniałem wspomnieć o BLM A001, które już jest w kolekcji
|
|
Czy jest jeszcze gdzies ten filmik z 3 LO do zobaczenia?
|
|
Po pierwsze to witam wszystkich na forum. Moja zagadka: Leciały gęsi, naprzeciw nich leciał gąsior. Przywitał się z nimi: "Dzień dobry sto gęsi". Gęsi odpowiedziały: "Żeby nas było sto to musi być nas jeszcze raz tyle, pół tyle, ćwierć tyle i ty". Ile leciało gęsi ? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Sorki za dwa posty ale jaiś bład mi wyskoczył.
|
|
wszytskie ciuchy w lomzynskich sklepach sa z bazaru, lepiej juz isc pod wiate bedzie troche taniej a i obsluga taka sama paniemajesz w chodze do sklepu no more czy jakos tak a tam pacjentka ledwo co po polsku mowi hehe
|
|
nie chce mi sie wierzyc w to ze Łomżyńska uczelnia zamiast przyjac na zajecia Łomżyniaków odda miejsca obcokrajowcom a co gorsza jeszcze z jakiiegos bangladesza ktos se jaja robi albo cus a jezeli to prawda to trzeba bedzie z kałachem po ulicy chodzic niedlugo a zamiast studiowac .... he goldband
|
|
co to sie dzieje cholera zeby dzieci w miejscu publicznym bawily sie algide:/
|
|
ale moge dać fotke http://img444.imageshack.us/img444/935/mcd00020ag.jpg Zbych
|
|
Stanowczo tak !!! To oczywiste że powinien powstać supermarket i tylko stanowcza podstawa mieszkańców i władz miasta może do tego doprowadzić I mam pytanie do osób będących przeciwko budowie Stokrotki Czy nie chodzicie tam na zakupu ? :P
|
|
Nie! Powinien powastac poza "centrum" ! Wtedy jest jakas szansa na rozwoj tego starzejacego sie miasta kosciolow i aptek! A tam to dla mnie moglby i dom publiczny powstac aby nie dostal tego kosciol!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |