Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pozwólcie nam uczestniczyć w Triduum! Bo nie przyjdziemy na wybory! |
To mnie oskarż i pocałuj potem w wiadome miejsce tłumoku :):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pozwólcie nam uczestniczyć w Triduum! Bo nie przyjdziemy na wybory! |
Ja tereż popieram adamosxx-a :):) Gryczana raz poproszę !!!!!!
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
zezowaty:) Lecz się, lecz bo oprócz rozumu to niczego więcej ci nie brakuje. A teraz sie pożegnam bo twole plwociny mnie juz nie bawia :) Zresztą temat dotycz MPCU a nie ciebie świniopasie :):):) Śliniaczek zawiąż pod brode bo kapie ci z pyska piana wściekłości :):):) urbi et orbi !
|
|
cenzuraa -pijus:):):)
|
|
maruda , GŁUPIO ci się zrobiło i teraz nadrabiasz CHAMSTWEM ?
|
|
maruda , nie schlebiaj sobie , nikt cię nie podejrzewał , że jesteś właścicielem tej restauracji , co najwyżej to znasz ją bardzo dobrze , ale od strony zaplecza , tj ŚMIETNIKA gdzie oni wystawiają resztki i pomyje dla takich LUMPÓW , jak ty !
|
|
W dniu dzisiejszym maruda postanowiła zakończyć romans z zezowatym szczęściem :):) zezowaty okazał się zwyczajnym chamem , prostakiem , ułomkiem życiowym i ogroniczonym intelektualnie psycholem :):) Więc oświadczam na forum wszem i wobec: zezowaty to juz jest koniec , nie ma już nic , odchodzę od ciebie , nie płacz , łechtacza ci nie kupie :) bayo wiechciu słomy :)::) To był ostatni mój post do ciebie :):):) ***** ***
|
|
JAKIM DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT ? marudo ....................................................................................................................... Nie pierwszy to taki głupkowaty twój temat , TRACISZ ZIMNĄ KREW , zdziecinniały starcze , GUL ci skacze , że plujesz JADEM ? Masz się INFANTYLNY dziadziuniu za mądrego , a piszesz same głupoty , nie widzisz tego jak PROSTACKIE są twoje posty ? . Brak ci argumentów i podpierasz się DZIECINNYMI ZAGRYWKAMI godnymi gimnazjalisty ( i to tylko pierwszoklasisty ) . STARY BARANI ŁBIE nie pierwszy raz zachowujesz się jak SMARKACZ ! Czy uważasz to za śmieszne i zabawne ? Czy tylko na to cię stać PSI POMIOCIE ? Ujadasz jak KUNDEL , stara bezzębna suka , która jak nie jest w stanie ugryżć , to chociaż sobie poszczeka . ........................................................................................................................ JAKIM TRZEBA BYĆ zdziecinniałym DEBILEM , żeby " myśleć " i pisać tak jak maruda ???
|
|
Tak się zastanawiam? Albo słabo się przyglądałem, albo jestem ślepy, ale zawsze wszędzie widziałem, mocno pracującą dla naszego miasta właśnie drużynę Pyczota. Za dużo robił i stał się przysłowiową solą w oku?
|
|
Jestem ciekaw , CO NA TO fan club marudy ? ........................................................................................................................ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI , tu znowu BRYLUJE wasz GURU , a ja się pytam : JAKIM zdziecinniałym DEBILEM TRZEBA BYĆ , ABY ZAKŁADAĆ TAKI TEMAT marudo ? ...................................................................................................................... GIMNAZJALNY fan club marudy , do ataku ! JAK SIĘ TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI ZMOBILIZUJE I BĘDZIE PISAĆ POD KILKOMA NICKAMI NARAZ , a i zawsze można założyć jeszcze kilkadziesiąt nowych , chociaż tych co już macie ( a co poniektórzy , to i po kilka nicków tu używają ) , to " SUKCES " fan klubu marudy - zapewniony . KIM trzeba być , aby to co ten DUREŃ i ZDZIECINNIAŁY STARZEC napisze , zawsze przyjmować za dobrą monetę ??? DUPOWŁAZY i LIZACZE ROWÓW na co czekacie , wpisywać się !
|
|
Swoją popularnością i zaangażowaniem był zagrożeniem dla możnych tego świata???
|
|
Dyskusja na poziomie godnym rozmówców! A ponadto pracujący w prywatnych pseudo zakładach pracy o trzynastkach,premiach i funduszu socjalnym mogą sobie tylko pomarzyć! http://www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Bunio :) Ja juz dawno to zezowatemu proponowałem :) Ale jak widac zza monitorka najlepiej mu wychodzi szczekanie:):) rudy błazen z druhem
|
|
Autor: jagodowy (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-04-12 17:15 Tak się zastanawiam? Albo słabo się przyglądałem, albo jestem ślepy, ale zawsze wszędzie widziałem, mocno pracującą dla naszego miasta właśnie drużynę Pyczota. Za dużo robił i stał się przysłowiową solą w oku? ___________________________________________________________ taa... to takie katolickie i takie mało chrześcijańskie Podobnie kapłani z powodów "formalnych" zajebali Syna Bożego swojego Szefa który nie pokazał im boskiej legitymacji. Tak samo czynią biskupi z życiem Bożym w Łomży organizując je na jedynie swoją formalnie słuszną modłę a nie według Boskich potrzeb na które ich Bóg nie wystawił pisemnego zlecenia... hmmm... Legendarny Pyczot i Jego załoga Ikona Harcerska Łomży Kultowa Postać Harcerskiej Postawy Społecznik nieśmiertelny - niezłomny w tym co robi Zmartwychwstały Feniks z popiołów spalony w ogniu Degeneratów zdechłego ducha zatęchłej biurokracji podobnej do tej która równie wierna kapłanom i religijna skazała na śmierć bogu ducha winnego... ... Mr_Jezusa Mr_Pyczot ... ... Na tle życia społecznego w Łomży jest bardziej widoczny do religijnych ministrantów i ich celebransów - pomijając ich liturgiczne grobowce w których Oni umartwiają na modlitwie swoje dusze i ciała Mr_Pyczot - chwała Panu Ręce Precz od Mr_Pyczota Gdyby Królestwo moje było z tego świata ... Moi słudzy kapłani walczyli by o życie Boże ... W duchu Ojca Prawdy a nie Ojca Ryzyka (religijnego ryzyka - zła religijnej katastrofy nie tylko smoleńskiej) O czym to świadczy ...
|
|
po zawodówce
|
|
rikitiki:):) A no może i tak :) Ale wiedz że piszą tylko o tych którzy cos robią :) Nigdy o tych którzy prawią sobie gawędy przy wyimaginowanych ogniskach :):):) Dlatego zapytałem ciebie o działania Agady:):) No ale widocznie jaki drużynowy takie i drużyny działania :):) A tak jeszcze zapytam ze zwyczajnej ciekawości :) Skoro Ptaki nie byli harcerzami to za co mieli płacic składki ??? Po co mieli prowadzić dokumentacje hufca??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |