Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyjaźń w PiS ma krótkie nogi? |
nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyjaźń w PiS ma krótkie nogi? |
Chyba wytłaczanek po jajkach ;) Poza tym egzotyka Twojego słownictwa rozbraja :)
|
|
oj ma ona kasy, wygląda dość skromnie i wiarygodnie, ale nie od dziś wiadomo,że pozory mylą facmen
|
|
shon daj jakis namiar do siebie
|
|
Przedsiębiorcza kobitka ;)
|
|
1 LO - szkoła dla ambitnych i zdolnych.Mimo że kończyłem inne LO mogę potwierdzić powyższe,pozytywne opinie o tej szkole.Najwyższa zdawalność matur i najwięcej % :) rok w rok.Jako jedyna szkoła w Łomży trzyma poziom :D. Ja osobiście polecam 2 LO wszystkim niezdecydowanym i tym którym zabraknie pkt by dostać się do 1 LO.Naprawdę fajna szkoła z klimatem ;) a i matury też przyzwoicie absolwenci tego LO zdają.
|
|
W starych kupiskach jak na ostrołęke jedziesz http://mototech.lomza.pl/ i w zambrowie http://otobiznes.pl/p2438-regeneracja-glowic.html
|
|
Jeśli jesteś zainteresowany to pisz kamil13151@gmail.com
|
|
słuchaj zielona biedronko na ulotce jest napisane że od 9.00 do 19.00 za każdą godzinę zabawy dziecka płacisz tylko 2 zł.
|
|
Tam często ustawiają się z radarem.Trzeba też uważać na ulicy Sikorskiego za Lidlem( jadąc w górę) a także na Piłsudskiego po stronie ulicy Bema jadąc do skrzyżowania z Al.Legionów.
|
|
mogą ustawiać nieoznakowane radary?
|
|
wc, nie nie mogą, jakieś 100 m czy też więcej ma stać znak , ostrzegający o tym urządzeniu Kasia..
|
|
aha, już rozumiem, zbroją te wcześniej ustawione i oznakowane maszty. myślałem ze ustawiają się z przenośnym urządzeniem, coś takiego kiedyś widziałem na ul. Poznańskiej. Z wygłady przypominał aparat foto na statywie.
|
|
PleasurmexC18 o ktorej jezdzisz w pt? i gdzie w wawie parkujesz?
|
|
JAKA PARAFIA ? Autor: musli (---.elomza.pl) Data: 11-04-12 11:08 Do JAKIEJ PARAFII NALEŻY BLOK PRZY UL. NIEMCEWICZA 5 ? ____________________________________________________________ Z punktu widzenia mojego punktu odniesienia jest to Parafia Rzymskokatolicka należąca do rozrzutnych katolików którzy umacniają kościół z betonu i stali co go diabli nadali... ... . Parafianie zakłamani przez kapłanów nie szczędzą grosza na świątynie i ołtarzyki. Na kapłańskie piedestały składa się ten Kościół otumaniały zdeprawowaną wiarą której owocem jest to co ukrzyżowało Jezusa i to co Jezus zachęcał burzyć oraz brak tego co Jezus zachęcał budować w relacjach między ludzkich stanowiących Kościół Jezusa .... .... a nie arcy kapłańskie kościołki mocne w wierze a raczej w wieżycach w których biją puste dzwony jak cymbały brzmiące zamiast prawdziwych chrześcijańskich serc. Jest tak zapewne ponieważ proboszcz to populista celebryta celebrans bufon egocentryk pozorant i przydupas biskupa który mu na to pozwala jak zawsze w dobrej wierze dla obopólnych korzyści i wzajemnych kolektywnych kapłańskich interesów. Kapłani również łomżyńscy są tacy sami w każdej parafii teraz i w czasach Faraonów - tak samo religijni i wierzący przywódcy duchowi jak kapłani z Żydowskiego Sanhedrynu i tak samo traktują i Wiarę i Boga i Prawdę której nadal aktualne (bolesne) świadectwo daje Jezus w Duchu Prawdy który tak samo w tej parafii jak na Golgocie jest sponiewierany kapłańskim fałszywym świadectwem stosowanym dla kapłańskich korzyści łomżyńskich księży. O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
DSK w Białymstoku robią dzieciom od 3 roku życia, czeka się ok miesiąca, a w łomżyńskim szpitalu rok. Najlepiej skonsultować z kilkoma lekarzami, bo każdy co innego mówi.
|
|
Choć pisze rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nikomu nie chcę się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Andrzej tafia więc w pustkę, którą spowodowało kościelne pranie mózgów.... Kasia..
|
|
Rok się czeka jak nie ma pilnej potrzeby. Jak trzeba natychmiast wycinać, zrobią szybciej. Najpierw zdiagnozuj dobrze.
|
|
Fajne przedszkole. Osobiście mam jak najlepsze zdanie na temat pani dyrektor, jak i opieki z żłobku.
|
|
Witam. Na pewno ktoś z Was kupował jakiś przedmiot z zagranicy przez eBay, ja mam zamiar kupić sampler MPC są nieporównywalnie tańsze niż u nas, ale jak wygląda sprawa z przesyłką? I ile kosztuje mniej więcej taka przyjemność?
|
|
Jeśli chciałbym kupić sampler po Polskiej cenie za np. MPC 2000XL musiałbym zapłacić około 2500-3000zł, za granicą można już znaleźć od 400$, tylko nie wiem jak jest z przesyłką.
|
|
szukać z wysyłką do Polski, lub poprzez rodzinę w stanach
|
|
może laskę spróbuj teraz. ***** ***
|
|
jedno i drugie to ceramika trochę mi się pomieszało hi hi
|
|
Czy jest w Łomży filia lub jakiś pośrednik firmy ubezpieczeniowej BTA/Reso? Chodzi mi o przepisanie lub ewentualne wymówienie polisy OC
|
|
ja usuwalam dziecku w kajetanach, w lomzy dostalismy termin na 30 wrzesnia 2012(zapisalismy sie we wrzesniu ubieglego roku) dodatkow mlody ma zalozony dren w jednym uchu. w sumie wszedzie trzeba czekac. gdyby bylo mnie stac to napewno zrobilabym to prywatnie. syn mial problemy ze sluchem i tym samym z nauka. zaczal gorzej mowic, no i wiadomo bezdechy chrapanie, nawracajace zapalenie ucha itd.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |