sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjaźń w PiS ma krótkie nogi?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjaźń w PiS ma krótkie nogi?

Chyba wytłaczanek po jajkach ;) Poza tym egzotyka Twojego słownictwa rozbraja :)

oj ma ona kasy, wygląda dość skromnie i wiarygodnie, ale nie od dziś wiadomo,że pozory mylą

facmen

shon daj jakis namiar do siebie

Przedsiębiorcza kobitka ;)

1 LO - szkoła dla ambitnych i zdolnych.Mimo że kończyłem inne LO mogę potwierdzić powyższe,pozytywne opinie o tej szkole.Najwyższa zdawalność matur i najwięcej % :) rok w rok.Jako jedyna szkoła w Łomży trzyma poziom :D. Ja osobiście polecam 2 LO wszystkim niezdecydowanym i tym którym zabraknie pkt by dostać się do 1 LO.Naprawdę fajna szkoła z klimatem ;) a i matury też przyzwoicie absolwenci tego LO zdają.

W starych kupiskach jak na ostrołęke jedziesz
http://mototech.lomza.pl/
i w zambrowie
http://otobiznes.pl/p2438-regeneracja-glowic.html

Jeśli jesteś zainteresowany to pisz kamil13151@gmail.com

słuchaj zielona biedronko na ulotce jest napisane że od 9.00 do 19.00 za każdą godzinę zabawy dziecka płacisz tylko 2 zł.

Tam często ustawiają się z radarem.Trzeba też uważać na ulicy Sikorskiego za Lidlem( jadąc w górę) a także na Piłsudskiego po stronie ulicy Bema jadąc do skrzyżowania z Al.Legionów.

mogą ustawiać nieoznakowane radary?

wc, nie nie mogą, jakieś 100 m czy też więcej ma stać znak , ostrzegający o tym urządzeniu

Kasia..

aha, już rozumiem, zbroją te wcześniej ustawione i oznakowane maszty. myślałem ze ustawiają się z przenośnym urządzeniem, coś takiego kiedyś widziałem na ul. Poznańskiej. Z wygłady przypominał aparat foto na statywie.

PleasurmexC18 o ktorej jezdzisz w pt? i gdzie w wawie parkujesz?

JAKA PARAFIA ?
Autor: musli (---.elomza.pl)
Data: 11-04-12 11:08

Do JAKIEJ PARAFII NALEŻY BLOK PRZY UL. NIEMCEWICZA 5 ?

Z punktu widzenia mojego punktu odniesienia jest to Parafia Rzymskokatolicka należąca do rozrzutnych katolików którzy umacniają kościół z betonu i stali co go diabli nadali...
... . Parafianie zakłamani przez kapłanów nie szczędzą grosza na świątynie i ołtarzyki. Na kapłańskie piedestały składa się ten Kościół otumaniały zdeprawowaną wiarą której owocem jest to co ukrzyżowało Jezusa i to co Jezus zachęcał burzyć oraz brak tego co Jezus zachęcał budować w relacjach między ludzkich stanowiących Kościół Jezusa ....

.... a nie arcy kapłańskie kościołki mocne w wierze a raczej w wieżycach w których biją puste dzwony jak cymbały brzmiące zamiast prawdziwych chrześcijańskich serc.

Jest tak zapewne ponieważ proboszcz to populista celebryta celebrans bufon egocentryk pozorant i przydupas biskupa który mu na to pozwala jak zawsze w dobrej wierze dla obopólnych korzyści i wzajemnych kolektywnych kapłańskich interesów.

Kapłani również łomżyńscy są tacy sami w każdej parafii teraz i w czasach Faraonów - tak samo religijni i wierzący przywódcy duchowi jak kapłani z Żydowskiego Sanhedrynu i tak samo traktują i Wiarę i Boga i Prawdę której nadal aktualne (bolesne) świadectwo daje Jezus w Duchu Prawdy który tak samo w tej parafii jak na Golgocie jest sponiewierany kapłańskim fałszywym świadectwem stosowanym dla kapłańskich korzyści łomżyńskich księży.

O czym to świadczy ...

Kasia..

DSK w Białymstoku robią dzieciom od 3 roku życia, czeka się ok miesiąca, a w łomżyńskim szpitalu rok. Najlepiej skonsultować z kilkoma lekarzami, bo każdy co innego mówi.

Choć pisze rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nikomu nie chcę się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Andrzej tafia więc w pustkę, którą spowodowało kościelne pranie mózgów....

Kasia..

Rok się czeka jak nie ma pilnej potrzeby. Jak trzeba natychmiast wycinać, zrobią szybciej. Najpierw zdiagnozuj dobrze.

Fajne przedszkole. Osobiście mam jak najlepsze zdanie na temat pani dyrektor, jak i opieki z żłobku.

Witam.
Na pewno ktoś z Was kupował jakiś przedmiot z zagranicy przez eBay, ja mam zamiar kupić sampler MPC są nieporównywalnie tańsze niż u nas, ale jak wygląda sprawa z przesyłką? I ile kosztuje mniej więcej taka przyjemność?

Jeśli chciałbym kupić sampler po Polskiej cenie za np. MPC 2000XL musiałbym zapłacić około 2500-3000zł, za granicą można już znaleźć od 400$, tylko nie wiem jak jest z przesyłką.

szukać z wysyłką do Polski, lub poprzez rodzinę w stanach

może laskę spróbuj teraz.

jedno i drugie to ceramika trochę mi się pomieszało hi hi

Czy jest w Łomży filia lub jakiś pośrednik firmy ubezpieczeniowej BTA/Reso? Chodzi mi o przepisanie lub ewentualne wymówienie polisy OC

ja usuwalam dziecku w kajetanach, w lomzy dostalismy termin na 30 wrzesnia 2012(zapisalismy sie we wrzesniu ubieglego roku) dodatkow mlody ma zalozony dren w jednym uchu. w sumie wszedzie trzeba czekac. gdyby bylo mnie stac to napewno zrobilabym to prywatnie. syn mial problemy ze sluchem i tym samym z nauka. zaczal gorzej mowic, no i wiadomo bezdechy chrapanie, nawracajace zapalenie ucha itd.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org