Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mamy rekord - 21 ministerstw. |
tiaaa, jeszcze ktorys by mnie ugryzł za łydkę.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mamy rekord - 21 ministerstw. |
Zainteresowałem się tematem ponieważ dla Łomży tak duży ruch tych pojazdów to szansa. Właśnie o to pytam. czy macie jakieś pomysły?
|
|
Podajcie swoje stronki do oglądania filmów. Ja wklejam swoją ulubioną stronkę http://www.kinomaniak.tv/pp/rmk1508
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja nie skończyłam I LO, ale brałam je pod uwagę przy wyborze liceum, po skończeniu innego łomżyńskiego liceum (nie będę pisać którego) dużo w głowie nie miałam mimo świadectwa z czerwonym paskiem o czym przekonałam się dopiero na studiach, gdzie inni studenci z roku studiowali na tzw. "luzie" ja musiałam nadrabiać nocami "braki" z języków obcych i przedmiotów ścisłych. Także jak ktoś chce skończyć dobrą uczelnię mówię tu o Uniwersytecie, Politechnice lub Akademii Medycznej to radze starać się do I LO.
|
|
www.ekino.tv
|
|
Znaleziono klucze od domu na smyczy z kłódką w okolicy Biedronki na ulicy Woj.Polskiego. Kontakt 862160639
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |