piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mamy rekord - 21 ministerstw.

tiaaa, jeszcze ktorys by mnie ugryzł za łydkę....

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mamy rekord - 21 ministerstw.

Zainteresowałem się tematem ponieważ dla Łomży tak duży ruch tych pojazdów to szansa. Właśnie o to pytam. czy macie jakieś pomysły?

Podajcie swoje stronki do oglądania filmów.
Ja wklejam swoją ulubioną stronkę
http://www.kinomaniak.tv/pp/rmk1508

Treść jest ukryta

ja nie skończyłam I LO, ale brałam je pod uwagę przy wyborze liceum, po skończeniu innego łomżyńskiego liceum (nie będę pisać którego) dużo w głowie nie miałam mimo świadectwa z czerwonym paskiem o czym przekonałam się dopiero na studiach, gdzie inni studenci z roku studiowali na tzw. "luzie" ja musiałam nadrabiać nocami "braki" z języków obcych i przedmiotów ścisłych. Także jak ktoś chce skończyć dobrą uczelnię mówię tu o Uniwersytecie, Politechnice lub Akademii Medycznej to radze starać się do I LO.

www.ekino.tv

Znaleziono klucze od domu na smyczy z kłódką w okolicy Biedronki na ulicy Woj.Polskiego. Kontakt 862160639

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org