piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co się dzieje przed spotkaniami z Dudą? Wyciekło nagranie

czemu odbiegasz od pytania zadanego przezemnie za kogo sie uwazasz???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co się dzieje przed spotkaniami z Dudą? Wyciekło nagranie

Wesołych seksownych i namiętnych Świąt Życzymy wszystkim ;P

mam wykrywacz saper ,w tamtym sezonie chodziłem w Wiznie, mnóstwo łusek co rzeczywiście jest nudne ale trafił się tez polski hełm szkoda tylko ze w kruchym stanie

zgadnij czemu ? gdybyś przeczytał to co poleciłem tobie to byś wiedział czemu należy odbiegać od tematów miej związanych, a w ich miejs ce dodać cel pisania postów. lecz odpowiem "czy uwazasz ze jestes na wyzszym poziomie spolecznym stojac za lada i robiac kebaby???" Pytanie w dość prostacki sposób zadane ponieważ wpierw się niby pytasz a potem próbujesz mi ubliżyć lecz nie wiem za bardzo czym ? że jestem samodzielny? że postanowiłem osiągać coś samemu ? tym ? a gdybym prowadził np. warsztat czy sklep z ciuchami to co byś dowalił 'siedząc zasyfiony w warsztacie lub w szatexie z byle jakimi ciuchami' żadna praca nie hańbi jeżeli nie jest się rozpieszczonym bachorem lecz wracając do pytania czy uważam... logiczne że nie ? bo gdybym był taki (bo się zapewne uważasz za lepszego jak większość trolli) to bym używał wulgaryzmów i z kosmosu wymyślanych argumentów to ubliżania.....

i " to jest szczyt twoich ambicji i mozliwosci jezeli tak to gratuluje i niech dalej wszyscy zazdrosza tobie kebabow:D' czy jest to mój szczyt ambicji hymmm widzisz podpisy pod moimi wypowiedziami ? nie zauważyłeś iż rozwijam też drugą działalność ? Czas wybrać się do okulisty :)

nie denerwuj sie tak bo zylka ci peknie chwala dzisiejszym czasom ze 30 latkowie sa samodzielni i nie potrzebuja wsparcia rodzicow a tymczasem lece na lipowa na kebabika :D

zgłodniałem .. :)
polecacie coś dobrego na ruszta ????

ha ha ha ha :)

rudy błazen z druhem

cichy a co to za panienka ? :)
nie mów tylko że z jakiegoś okienka :)

Sie nim nie zatruj przypadkiem :):)
Bo na takie zatrucia nie ma odtrutki:)

BRAK NICKA mi żyłka ? czemu przecież to ja ciebie sprowokowałem :) wsparcie rodziców przy czym ? z tego co wiem to za swoje fundusze otworzyłem bar :) leć leć lecz podobno na bema dużo lepszy jest kebab więc polecam tobie na bema lecieć :) ps. mi mówienie o konkurencji nie boli wolny rynek każdy chodzi gdzie chce i robi co chce oraz każdy ma swoich klientów ja innym lokalom ludzi nie zazdroszczę i inne mi też nie :)

robciu: o tej godzinie to już 'na mieście' dziś pewnie nie zjesz nawet u mnie do 16.00 będzie koniec mięsiwa w końcu są Święta i trzeba odpocząć zatem Wesołych :)

widzę że świąteczne tematy, dziewczyny i spirytus, heh nie najlepsze połączenie, a jeszcze w tle brunetka , dobrze że ja tylko blondynki uważam

facmen

Faza tam dziobie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org