Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co się dzieje przed spotkaniami z Dudą? Wyciekło nagranie |
czemu odbiegasz od pytania zadanego przezemnie za kogo sie uwazasz???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co się dzieje przed spotkaniami z Dudą? Wyciekło nagranie |
Wesołych seksownych i namiętnych Świąt Życzymy wszystkim ;P
|
|
mam wykrywacz saper ,w tamtym sezonie chodziłem w Wiznie, mnóstwo łusek co rzeczywiście jest nudne ale trafił się tez polski hełm szkoda tylko ze w kruchym stanie
|
|
zgadnij czemu ? gdybyś przeczytał to co poleciłem tobie to byś wiedział czemu należy odbiegać od tematów miej związanych, a w ich miejs ce dodać cel pisania postów. lecz odpowiem "czy uwazasz ze jestes na wyzszym poziomie spolecznym stojac za lada i robiac kebaby???" Pytanie w dość prostacki sposób zadane ponieważ wpierw się niby pytasz a potem próbujesz mi ubliżyć lecz nie wiem za bardzo czym ? że jestem samodzielny? że postanowiłem osiągać coś samemu ? tym ? a gdybym prowadził np. warsztat czy sklep z ciuchami to co byś dowalił 'siedząc zasyfiony w warsztacie lub w szatexie z byle jakimi ciuchami' żadna praca nie hańbi jeżeli nie jest się rozpieszczonym bachorem lecz wracając do pytania czy uważam... logiczne że nie ? bo gdybym był taki (bo się zapewne uważasz za lepszego jak większość trolli) to bym używał wulgaryzmów i z kosmosu wymyślanych argumentów to ubliżania..... i " to jest szczyt twoich ambicji i mozliwosci jezeli tak to gratuluje i niech dalej wszyscy zazdrosza tobie kebabow:D' czy jest to mój szczyt ambicji hymmm widzisz podpisy pod moimi wypowiedziami ? nie zauważyłeś iż rozwijam też drugą działalność ? Czas wybrać się do okulisty :)
|
|
nie denerwuj sie tak bo zylka ci peknie chwala dzisiejszym czasom ze 30 latkowie sa samodzielni i nie potrzebuja wsparcia rodzicow a tymczasem lece na lipowa na kebabika :D
|
|
zgłodniałem .. :) polecacie coś dobrego na ruszta ????
|
|
ha ha ha ha :) rudy błazen z druhem
|
|
cichy a co to za panienka ? :) nie mów tylko że z jakiegoś okienka :)
|
|
Sie nim nie zatruj przypadkiem :):) Bo na takie zatrucia nie ma odtrutki:) ***** ***
|
|
BRAK NICKA mi żyłka ? czemu przecież to ja ciebie sprowokowałem :) wsparcie rodziców przy czym ? z tego co wiem to za swoje fundusze otworzyłem bar :) leć leć lecz podobno na bema dużo lepszy jest kebab więc polecam tobie na bema lecieć :) ps. mi mówienie o konkurencji nie boli wolny rynek każdy chodzi gdzie chce i robi co chce oraz każdy ma swoich klientów ja innym lokalom ludzi nie zazdroszczę i inne mi też nie :) robciu: o tej godzinie to już 'na mieście' dziś pewnie nie zjesz nawet u mnie do 16.00 będzie koniec mięsiwa w końcu są Święta i trzeba odpocząć zatem Wesołych :)
|
|
widzę że świąteczne tematy, dziewczyny i spirytus, heh nie najlepsze połączenie, a jeszcze w tle brunetka , dobrze że ja tylko blondynki uważam facmen
|
|
Faza tam dziobie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |