Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
suweren ufundował PiSlamistom bilbordy |
w piątki tylko będzie dla pełnoletnich będzie reklama plakaty po po 10 kwietnia atmosfera ma być przeboje typu Modern Toking Bony M nawet disco polo\bo ludzie lubią przy tym potańczyć no i hity grane w radiu ale to od 20 kwietnia w piątki przynajmiej jest gdzie potańczyć a nie jak w amnezji reklamują w piątki dancingi a leci sieczka i niema miejsca do tańca ja lubię potańczyć i nielubię się gnieździć jeden na drugim rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: suweren ufundował PiSlamistom bilbordy |
BRAK NICKA , to co rozbierzesz się do naga , żeby pokazać , że masz te wydmuszki i położysz na jezdni ? ... potrzebujesz ludzi z jajami bo sam ich nie masz ?
|
|
o miło, miło :) w święta jest totalna masakra, nie ma gdzie potańczyć, w Amnesii brak wolnych miejsc, inne lokale skupiły się tylko na chrzcinach i weselach. JA CHCĘ POTAŃCZYĆ!!!!!!!!!
|
|
Green nie mowie tutaj o wioskach czy nie, nie interesuje mnie czy ktos mial BL, BLM, BZA, czy BKL tylko po prostu pisze ogolnie... Goldenboy36 tak, tylko mi ochrona z pewnego sklepu nie otworzyla kamer, a swiadkow nie ma, o odszkodowanie z AC nie bede sie ubiegac, bo mnie wysmieja, że czepiam się zarysowań na zderzaku...
|
|
Piszecie ciągle Żydzi... Polacy... Niemcy.... A to byli LUDZIE. I ci co się spalili, i ci co podpalili i ci co zginęli w obozach i w Katyniu. Czyjeś dzieci, ojcowie, bracia, matki... Nie chodzi o przepraszanie, ale o nazwanie rzeczy: dobre, lub złe. Proste! Jak widać nie dla każdego. Trudno przyznać że złe bo przecież "nie można kalać własnego gniazda", nie mówi się źle o rodakach, lub o innych SWOICH. I stąd się bierze ukrywanie pedofilii... itd. I jeszcze jedno. W swojej pracy często spotykam się z tym, że dziecko kiedy coś przeskrobie odpowiada "A on też". Moi uczniowie wiedzą, że za coś takiego- podwójna kara. A tu czytam takie wypowiedzi... Oni też, a czemu tamtych nie, tylko nas. Jak dzieci. A wypadałoby trochę poważniej.
|
|
Emka nie szalej ;) rudy błazen z druhem
|
|
słyszałem różne opinie, więcej tych dobrych, to fakt, do mnie jednak "ta sala" nie przemawia nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no ale jakie poważniej, sam bądź, nie jesteśmy dziećmi, ja się się przyznaje Mój Naród zabił tych żydów, ale odnieś się do tego co pisze algeroth to nie Niemcy zabijali tylko naziści, to nie ruscy tylko komuniści, a my kim jesteśmy? no kim? my jesteśmy tylko polakami? choć i u nas byli naziści, komuniści i żydzi, bo dopiero w wojnie zaczęto dzielić na żydów i polaków, i ginął żyd który był polakiem choć był żydem, i polakiem, no gdzie tu sens i logika? a ja powiem tak: to zabijali bojówki partyzanckie działające na terenie polski, wcale nie Polacy, to tamci nie my
|
|
pawilo po 6zl a pensje takie jak były, ceny paliwa unijne a zarobki wschód ... i to ma być dobrze w tym kraju bieda bedzie jak tylko piszczy unii się zachciało
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no a jak inaczej ????? :) masz coś jeszcze w zanadrzu ???
|
|
o no tak oczywiście :) to były czasy ................... ech nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |