piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
suweren ufundował PiSlamistom bilbordy

w piątki tylko będzie dla pełnoletnich będzie reklama plakaty po po 10 kwietnia
atmosfera ma być przeboje typu Modern Toking Bony M nawet disco polo\bo ludzie lubią przy tym potańczyć no i hity grane w radiu
ale to od 20 kwietnia w piątki przynajmiej jest gdzie potańczyć
a nie jak w amnezji reklamują w piątki dancingi a leci sieczka i niema miejsca
do tańca ja lubię potańczyć i nielubię się gnieździć jeden na drugim

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: suweren ufundował PiSlamistom bilbordy

BRAK NICKA , to co rozbierzesz się do naga , żeby pokazać , że masz te wydmuszki i położysz na jezdni ?

... potrzebujesz ludzi z jajami bo sam ich nie masz ?

o miło, miło :) w święta jest totalna masakra, nie ma gdzie potańczyć, w Amnesii brak wolnych miejsc, inne lokale skupiły się tylko na chrzcinach i weselach. JA CHCĘ POTAŃCZYĆ!!!!!!!!!

Green nie mowie tutaj o wioskach czy nie, nie interesuje mnie czy ktos mial BL, BLM, BZA, czy BKL tylko po prostu pisze ogolnie...

Goldenboy36 tak, tylko mi ochrona z pewnego sklepu nie otworzyla kamer, a swiadkow nie ma, o odszkodowanie z AC nie bede sie ubiegac, bo mnie wysmieja, że czepiam się zarysowań na zderzaku...

Piszecie ciągle Żydzi... Polacy... Niemcy.... A to byli LUDZIE. I ci co się spalili, i ci co podpalili i ci co zginęli w obozach i w Katyniu. Czyjeś dzieci, ojcowie, bracia, matki... Nie chodzi o przepraszanie, ale o nazwanie rzeczy: dobre, lub złe. Proste! Jak widać nie dla każdego. Trudno przyznać że złe bo przecież "nie można kalać własnego gniazda", nie mówi się źle o rodakach, lub o innych SWOICH. I stąd się bierze ukrywanie pedofilii... itd. I jeszcze jedno. W swojej pracy często spotykam się z tym, że dziecko kiedy coś przeskrobie odpowiada "A on też". Moi uczniowie wiedzą, że za coś takiego- podwójna kara. A tu czytam takie wypowiedzi... Oni też, a czemu tamtych nie, tylko nas. Jak dzieci. A wypadałoby trochę poważniej.

Emka nie szalej ;)

rudy błazen z druhem

słyszałem różne opinie, więcej tych dobrych, to fakt, do mnie jednak "ta sala" nie przemawia

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

no ale jakie poważniej, sam bądź, nie jesteśmy dziećmi, ja się się przyznaje Mój Naród zabił tych żydów, ale odnieś się do tego co pisze algeroth

to nie Niemcy zabijali tylko naziści, to nie ruscy tylko komuniści, a my kim jesteśmy? no kim? my jesteśmy tylko polakami? choć i u nas byli naziści, komuniści i żydzi, bo dopiero w wojnie zaczęto dzielić na żydów i polaków, i ginął żyd który był polakiem choć był żydem, i polakiem, no gdzie tu sens i logika?

a ja powiem tak: to zabijali bojówki partyzanckie działające na terenie polski, wcale nie Polacy, to tamci nie my

pawilo po 6zl a pensje takie jak były, ceny paliwa unijne a zarobki wschód ... i to ma być dobrze w tym kraju bieda bedzie jak tylko piszczy unii się zachciało

Treść jest ukryta

no a jak inaczej ????? :)
masz coś jeszcze w zanadrzu ???

o no tak oczywiście :)
to były czasy ................... ech

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org