Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wskaźnik dobrobytu spadł najmocniej od 11 lat. \"Rynek pracownika traci na sile\" |
ale co tam miało być? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wskaźnik dobrobytu spadł najmocniej od 11 lat. \\\"Rynek pracownika traci na sile\\\" |
Myślę, że powinnismy zająć się sprawą tych psów a nie ich nieodpowiedzialnymi właścicielami (?). To, co oni robią mało mnie interesuje- wystarczy mi fakt, że wzieli pod opiekę zwierzaka a teraz biedak biega glodny, brudny i niekochany. Nie chciałabym, aby taka psina wróciła do czlowieka, który traktuje go jak zabawkę.
|
|
Re: Wskaźnik dobrobytu spadł najmocniej od 11 lat. \\\"Rynek pracownika traci na sile\\\" |
nie wszystkich wkładajmy do jendego worka niektóre z pań są naprawde dobre ale taka prawda ze siedza sobie a dzieci się same bawią!! ciągle moje dziecko narzeka ze pani krzyczy,dzieci sie bija a panie nic nie widzą!nie polecam dobrze ze to ostatni rok
|
|
denver, na premiera, masz chłopie super pomysł, tylko czy ty byś wpłacał?zawsze byś mówił jeszcze mam czas, o potem -może nie dożyję i na stare lata nawet tej godowej byś nie miał.
|
|
Przychodzi grabarz do lekarza - Baba już nie przyjdzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |