Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A potem czopy dziwią się, że są nazywani wazeliniarzami.\"Jemu miód kapie z ust\". Lider Bayer Full |
Byłbym wdzięczny. Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A potem czopy dziwią się, że są nazywani wazeliniarzami.\\\"Jemu miód kapie z ust\\\". Lider Bayer Full |
Jedynym blednym kolem jak dla mnie, jest nastawianie sie na najnizszy poziom i przystepne ceny oraz liczenie na to, ze samym opowiadaniem bajek zbuduje sie renome i podniesie poziom ksztalcenia. Zreszta przeciez przyjezdzaja tu profesofowie z wiekszych uczelni. Uwazasz, ze oni nie potrafia zapewnic poziomu? Czy raczej wymagaja polowe tego, co na macierzystej uczelni, bo taki jest przykaz? Po co w ogole produkowac nic nie umiejacych absolwentow? Bo powiem szczerze, ze gdyby nie papier, to zdolny czlowiek, zainteresowany swoim pszyszlym zawodem, o wiele wiecej nauczylby sie sam w czasie, ktory traci na uczelni rownajacej poziom w dol.
|
|
Re: A potem czopy dziwią się, że są nazywani wazeliniarzami.\\\"Jemu miód kapie z ust\\\". Lider Bayer Full |
ja mam z kartomizerem bardzo szybko sie zuzywa lepiej pare zlotych dorzucic i kupic z atomizerem
|
|
Niestety, zapewne jest wiele takich kwiatków ( np. przywileje posłów i senatorów, ogromne pieniądze na prowadzenie działalności jakie otrzymują partie, zarobki, diety posłów, utrzymywanie tych kilku ich biur poselskich, w których nawet nie są w stanie gościć itp). Tego sobie nie odbiorą, pomimo kryzysu. Utrzymywanie tych wszystkich darmozjadów kosztuje społeczeństwo fortunę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |