Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mimo PiSlamu POlska normalnieje |
Witam Znacie jakieś fajne, w miarę nowe piosenki dysko polo ? Tylko takie, których da się słuchać :) Zarzucajcie tytułami :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mimo PiSlamu POlska normalnieje |
Rod to nie sa truizmy tylko demagogia. Opowiadanie, ze nie ma roznicy miedzy jakas lomzynska uczelnia, a np UW, to robienie ludziom wody z mozgu. Oczywiste jest, ze wykladowcy zdarzaja sie rozni, natomiast ogolny poziom uczelni jest kompletnie rozny. Ostatnio byl na glownej artykul, pokazujacy jakie jest zainteresowanie swiatem naszych studentow. http://4lomza.pl/index.php?wiad=28123 - Głupio chodzić po sali i jak żebrak prosić o pytania – pół żartem, bardziej pół serio mówił znany dziennikarz radiowy i prezes Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich Krzysztof Skowroński podczas spotkania ze studentami Państwowej Wyższej Szkoły Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży. Pytań padło jak na lekarstwo, chociaż temat wydawał się intrygujący: „Dziennikarstwo a Polska”. (...) - Polska jest krajem tak jak... jak ten kolega, tam – kiedy red. Skowroński wskazuje na studenta, drzemiącego w pierwszym rzędzie z rękami podłożonymi pod obciążone bagażem myśli czoło, sala wybucha śmiechem. - Jest krajem pełnym energii. Nadal macie szansę, żeby zrobić coś wielkiego! Dwie studentki w środkowym rzędzie auli na 240 miejsc nie marnują swej szansy: bez zażenowania ustawiają pasjansa. Skowroński z mikrofonem w ręce, niezrażony, dalej prowadzi dialogo-monolog.
|
|
Omania,zapodaj Jaskowi kilka linków ze swojej kolekcji "Czego słuhacie"
|
|
przez ch słuchacie-:))
|
|
Dzisiaj około 8 rano był widziany podobny, bardziej zarośnięty niż na zdjęciu, wielkości średniego pudla pies. Widziany był na Ks. Anny koło "Kraski". Niestety nie mam pewności czy to ten poszukiwany pies.
|
|
Wiem, że być może temat już był, ale czasu troszkę minęło i nie wiem już, kto jeszcze przyjmuje, a kto nie. Kogo w Łomży polecacie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |